Showbiz

NE MARI ZA PORNO AFERU: Nakon skandala, oglasila se Stanija Dobrojević! (FOTO)

Objavljeno: 28.07.2016 | 22:52Izvor: medio.rs

Pobednica šeste sezone rijalitija "Farma" jednom rečenicom poslala je snažnu poruku svima koji je prozivaju zbog provokativnih fotografija.

Starleta i pevačica Stanija Dobrojević ponovo se našla u žiži javnosti nakon što su iznova objavljene njene eksplicitne fotografije koje su nastale kada je zgodna brineta imala samo 21 godinu.

Ove provokativne fotografije osvanule su na jednom Internet sajtu za odrasle, a čini se da Stanija nije najponosnija zbog njih.

Ipak, sudeći po najnovijim fotografijama koje je objavila na svom nalogu na Instagramu, može se reći da Dobrojevićevu ovaj skandal uopšte nije dotakao, budući da odmara na plažama Atlanskog okeana u Americi, daleko od Srbije i domaćih medija.

S druge strane, postoji mogućnost da su nove Stanijine fotografije odličan marketinški trik, budući da je nastavila sa objavljivanjem provokativnih slika, a na jednoj od njih je u prvom planu njen glavni adut – zanosna pozadina.

 

– Rođena slobodna – bilo je sve što je Stanija napisala u opisu ove fotografije, a efektnom rečenicom dala je jasnu poruku svim dušebrižnicima.

Bilo kako bilo, ne sumnjamo da novopečena pevačica maksimalno uživa na prelepim plažama, a ostaje da vidimo kakve nam je skandale pripremila kada se bude vratila u srpsku prestonicu.

Autor: D. Tanasijević

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u