Showbiz

NE BI JE PREPOZNAO NI FILIP, NI ROĐENA MAJKA: Aleksandra Prijović, ti li si?! (FOTO)

Objavljeno: 27.08.2016 | 23:39Izvor: medio.rs

Folk pevačicu bi na starim fotografijama malo ko mogao da prepozna.

Pripadnice domaće javne scene često su spremne na sve kako bi u potpunosti promenile svoj fizički izgled – mnoge od njih se podvrgavaju hirurškim zahvatima ne bi li izgledale atraktivnije, a u vizuelnoj transformaciji pomažu im i jaka scenska šminka koja ih prezentuje u potpuno drugačijem svetlu. Ipak, neke pevačice su, prema mišljenju pojedinih korisnika Interneta, preterale i promenile lični opis, te im nije nimalo prijatno kada se u javnosti pojave njihove stare fotografije na kojima izgledaju potpuno drugačije.

 Jedan od primera je i pevačica Aleksandra Prijović, čiji se fizički izgled poprilično promenio, ukoliko uporedimo njene fotografije dok još nije postala poznata javnosti.

Aleksandra Prijović // Foto: PrintscreenAleksandra Prijović // Foto: Printscreen

Pink.rs je došao u posed njene fotografije stare samo par godina, a njenim poređenjem sa slikama novijeg datuma uočljive su velike promene na Aleksandrinom licu.

Foto: Kobra, Facebook PrintscreenFoto: Kobra, Pink.rs

Prijovićeva, kao i mnoge druge javne ličnosti, za potrebe modnih editorijala u velikoj meri koristi fotošop, pa se mnogi pitaju da li se radi o istoj osobi, ili su na starim i novim fotografijama dve različite devojke.

Mnogi bi rekli da je ipak reč o primeni estetskih zahvata budući da Aleksandri nisu samo usta popunjenija, već su joj i jagodice istaknutije.

Takođe, pevačica je svoje poprsje uvećala silikonskim implantima, što je ona često demantovala. Da li je bila iskrena dok je razgovarala sa novinarima, prosudite sami.

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u