Showbiz

NAVODNA LJUBAVNICA: Miroslav mi je napravio dete pa me šutnuo! ILIĆ: Ta žena je psihopata!

Objavljeno: 30.05.2015 | 15:37Izvor: Telegraf.rs

- Davno sam rekao da nemam veze s tim. Mali ima svog oca, koji ga je priznao - kaže pevač

Izvesna Mirjana Antonović tvrdi da je pre 30 godina navodno rodila vanbračnog sina Miroslavu Iliću, kao i da se njihova veza završila nakon što joj je pevačeva supruga Gordana zapretila da će ubiti Miroslava i svoju decu!

Mirjana tvrdi da se sa Ilićem upoznala 1984. u Njujorku, i da su započeli vezu jer joj je, kako kaže, Miroslav obećao da će se razvesti od supruge Gordane.

– Kada sam saznala da sam trudna, bio je iznenađen kao i ja. Hteo je da bude fin prema Gordani i deci, da ih obezbedi, pa da traži razvod. Znali smo da će biti sin i on je želeo da se zove Kristijan – izjavila je Antonovićeva za “Kurir” i dodala da se sve promenilo kada je Ilićeva žena saznala za njenu trudnoću.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

– Počela je da zove i preti i meni i detetu. Govorila je i da će ubiti i svoju decu i Miroslava. Nisam želela da bilo ko nastrada. Pošto sam tada bila kod sestre u Beogradu, spakovala sam se i odletela za Njujork, a Miroslav se naljutio što sam se vratila u Ameriku – navodi Mirjana i dodaje da je detetu ipak dala ime Devin kao i da je Ilić poslednji put video sina kada je dečak imao 18 meseci.

Sa druge strane, Miroslav tvrdi da su ovo sve izmišljotine kao i da Devin nije njegov sin.

Printskrin: TV Pink

Printskrin: TV Pink

– Ona je psihopata. Ne zanima me ta priča, rekao sam sve što sam imao. Ona očigledno radi na svom ličnom interesu, jer ako kaže da taj dečko ima 30 godina, zašto onda ona mora umesto njega da nateže priču? Takve stvari se ne rešavaju preko novina, već za to postoje institucije. Taj psihopata ne želi da uništi mene već moju ženu Gordanu. Ako ja živim u Srbiji, žao mi je što bar tu ne mogu da biti zaštićen, nego se štite oni koji žive preko “bare” i lažu. Davno sam rekao da nemam veze s tim. Mali ima svog oca, koji ga je priznao. Nemam mira zbog toga, napadaju me sa svih strana. Zar moja reč ništa ne znači u ovoj zemlji? - ispričao je Miroslav Ilić.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u