Showbiz

Nataša bežala od paparaca po aerodromu!

Objavljeno: 02.10.2014 | 09:41Izvor: Kurir

Bekvalčeva s društvom pro.

Nataša Bekvalac bežala je po aerodromu „Nikola Tesla“ kad je shvatila da je na meti paparaca Kurira.

Pevačica se posle sedmodnevnog ludovanja po Amsterdamu, gde je sa sestrom Kristinom i društvom proslavila 34. rođendan, vratila u Beograd. Bekvalčeva, očigledno umorna od provoda i puta, bez trunke šminke, pokušala je da sakrije svoje lice, međutim, nije mogla da pobegne od foto-reportera koji je ispratio njeno kretanje od aerodromske zgrade do parkinga, gde ih je sačekao automobil. Nataša je bila besna kad je videla odbor za doček, koji joj nije odgovarao, pa je prvo pokušala da se sakrije iza prijatelja, a zatim i iza kofera koji su bili naslagani na kolica. Sve vreme je rukama prekrivala lice, a isto je činila i njena sestra Kristina.

Interesantno je da ovoga puta Natašu na parkingu aerodroma nije sačekao njen dečko, rukometaš Ljuba Jovanović, što je ponovo pokrenulo priče da im je veza u krizi.

Inače, ovo je Nataši sedmi odmor ove godine. Pevačica je bila na Ibici, nekoliko puta u Grčkoj, kao i u Crnoj Gori. Posetu Amsterdamu iskoristila je da upozna grad, ali i da oseti čari noćnog provoda.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u