Showbiz

NAPRAVILA HAOS U TURSKOJ: Tamara Đurić zbog lošeg tretmana u luksuznom hotelu tražila privatni avion!

Objavljeno: 10.10.2017 | 21:55Izvor: Kurir

Starleta Tamara Đurić riješila je da napusti Beograd i nekoliko mjeseci provede van Srbije. Zajedno sa prijateljima otputovala je u Tursku, gdje je bila smještena u jednom od najluksuznijih hotela, u kojem borave samo punoljetne osobe.

pak njoj se tamo nije dopalo, pa je napravila pravi haos.

Prijatelji koji su bili sa njom morali su da zahtjevaju od menadžmenta hotela da angažuje privatni avion kako bi oni iz Tuske otputovali u Francusku, tačnije u San Trope, jer nisu željeli da provedu ni dana više u tom hotelu.

“Kako su hotel platili unapred za 14 dana, a već drugog dana odmora im je presjelo, oni su odlučili da napuste kompleks. Zahtjevali su da im se vrati novac, jer nisu željeli da ostanu ni jedan dan duže, ili da se organizuje privatni avion koji bi ih prevezao do San Tropea. S obzirom na to da je u pitanju hotel sa pet zvezdica, jedan od najskupljih u Turskoj, menadžment hotela je napravio ustupak za njeno društvo. Organizovao im je privatni avion, koji ih je odvezao na željenu destinaciju. Novac im nisu vratili, ali su zato dobili prevoz o kojem u tom trenutku nisu ni sanjali”, kaže izvor blizak Tamari.

Sudeći po fotografijama koje je Tamara objavljivala na svom Instagram nalogu u poslednjih mjesec dana, očigledno je istina da joj Turska uopšte nije prijala, jer iz luksuznog ljetovališta nije objavila nijednu sliku. Kako bismo provjerili tačnost ove informacije, kontaktirali smo sa Tamarom, koja nam je rekla:

“Provela sam jedan dan u Turskoj. Zaista mi se nije dopao smještaj, jer mi je sve ličilo na neki bordel. Najmanje je bitno čime sam se prevezla, bitno je da uživam u svom proputovanju”.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u