Showbiz

MUŽ SVIREPO UBIJENE PEVAČICE BACIO OKO NA NJENU KOLEGINICU! Zoran: Mislim da je ona najbolja riba na estradi!

Objavljeno: 17.05.2017 | 23:26Izvor: medio.rs

Suprug svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović, Zoran otkrio je da mu se dopada izgled i stav pevačice Rade Manojlović

On se poverio jednom prijatelju i priznao mu da bi voleo ponovo da sarađuje sa zvezdom "Granda". 

- Moj drug Zoran je slab na pevačice. Posle dužeg vremena smo se videli i uz piće porazgovarali o nesreći koja ga je zadesila, poslu, ali i o estradi. Kroz priču sam spomenuo Radu Manojlović, s kojom je on ranije sarađivao. Zoki se oduševio kada sam je spomenuo. Rekao mi je da je ona vrh riba, da je sad sazrela kao žena, da je seksi i da bi joj rado ponovo uradio hit. Našalio sam se i kazao mu da je ponovo "bacio oko" na pevačicu - rekao je sagovornik.

Ni sam Zoran nije krio oduševljenje Manojlovićevom.

- O Radi Manojlović mislim sve najlepše. Pored toga što je odlična u svom poslu, po mom mišljenju ona je i najbolja riba na estradi. Prirodna je, ne folira se i zna da se ponaša u javnosti - rekao je Marjanović. 

- Kad sam je prvi put video u "Zvezdama Granda", znao sam da će biti jedna od najboljih pevačica na našoj estradi. Vremenom, ona je to i dokazala. Brzo je napredovala. Prvi put smo se upoznali pre četiri godine, kada je došla sa menadžerom Sašom Đurićem u moj studio i tačno je znala šta i kako želi da joj uradim. Lako smo se dogovorili o saradnji pa sam joj uradio muziku i aranžman za pesmu "Vatromet" - objasnio je Zoran. 

 

U svakoj tražim moju Jecu

Zoran kaže da ga, otkako je postao udovac ne zanima nijedna žena. 

- Za mene je sa ljubavnim životom gotovo. Posvećen sam ćerki Jani, radim u studiju, i čekam trenutak kad će se otkriti ko je monstrum koji je ubio moju Jecu. Njeno mesto u mom srcu ne može zameniti nijedna žena. I da pokušam sa nekom, znam da ću u njoj tražiti sve ono što sam izgubio onog dana kada mi je supruga zverski ubijena - kaže Zoran. 

INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u