Showbiz

Možda se zbog ovoga Maraja i Nik razvode

Objavljeno: 27.08.2014 | 14:12Izvor: Super žena

Već danima unazad svetski mediji bruje o tome kako se pevačica Maraja Keri i njen suprug razvode usled bračnih nesuglasica, ali sada se u celu stvar umašao i Kenonov otac.

Džejms Kenon, otac Nika Kenona je pre neki dan postavio na društvenoj mreži Fejsbuk niz pitanja kao odgovor na to što se njegov sin razvodi. 

Prema pisanju “RadarOnlajna” Džejms Kenon, sveštenik, je na svojoj Fejsbuk stranici postavio niz pitanja koja se tiču muško ženskih odnosa, odnoso otvaraju raspravu na temu: laži, abortusa, seksualnosti, roditeljstva, itd. 

Evo šta je Džejms naspisao i postavio: 

- “Ako suprug ne laže, a supruga to stalno radi, šta bi taj čovek trebalo da uradi?” 

- “Ako žena želi seks, a njen suprug više ne podnosi da vodi ljubav s njom, šta bi ta žena trebalo da uradi?” 

- “Ako se supruga drastično ugoji, a suprug voli da mu je supruga vitka i zgodna, šta bi taj čovek trebalo da uradi?” 

- “Ako muškarac kaže svojoj ženi da ne abortira, a ona to ipak uradi, šta bi onda taj muškarac trebalo da rudai?” 

-“Ako suprug želi da ima desetoro dece, a supruga želi samo dvoje, šta bi taj suprug trebalo u takvoj situaciji da uradi?”, napisao je Džejms nakon što je njegov sin javno priznao da se razvodi od pevačice.

Nik je nedavno priznao da je veoma zabrinut zbog Marajinog mentalnog zdravlja jer mu se ne sviđa njeno okruženje smatrajući da nije najbolje po nju niti njihovu decu. 

Nezvanični izvor je za portal TMZ rekao kako se Nik brine što Marajini poslovni partneri, odnosno menadžeri uopšte ne mare za nju i njeno zdravlje već samo brinu o njenom poslovnom uspehu, dodajući kako će se on potruditi da stvori zdravije okruženje daleko od haosa u kojem Maraja živi za njihovu decu. 

Podsetimo da je Maraja 2000. godine napustila "Kolambija rekords" i potpisala ugovor vredan 100 miliona dolara za izdavačku kuću "Virdžin rekords". Zatim je 2001. godine snimila loše prihvaćen film "Glitter”, koji je doprineo raskidu ugovora, zastoju u karijeri i boravku u bolnici zbog nervnog sloma i iscrpljenosti.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u