Showbiz

MILJANA OPLELA PO ALEKSANDRI SUBOTIĆ, A EVO ŠTA JE REKLA ZA NJENU ĆERKU!

Objavljeno: 27.07.2017 | 22:46Izvor: Puls

Miljana Kulić, učesnica "Parova 5", nije štedela reči prilikom komentarisanja bivše cimerke iz vile "Parova" Aleksandre Subotić.

Nakon što su Aleksandra i David napustili emisiju "Upoznajte parove", u kojoj su gostovali zajedno sa Kulićevom, Miljana je rešila da se oglasi i iz svog ugla objasni njihov gest.

David Dragojević Aleksandra SubotićDAVID DRAGOJEVIĆ ALEKSANDRA SUBOTIĆ • SCREENSHOT YOUTUBE / YOUTUBE

- Fanatici ove voštane figure i ove strinke iz Veternika su postali njihovi fanovi, jer su se prepoznali u njima, tj.imali su iste živote. Kao i uvek kada voštanoj neko kaže da je neadekvatna, neaužurna, samoljubiva majka ona okrene priču da neko vređa njeno dete. Sva deca su zlatna, a roditelja ima i ovakvih i onakvih. A voštana je jedna od onakvih što je i dokazala kada je ulazila u "Parove" i kada je dete vrištalo i zvalo da bude sa njom, ona se nije obazirala na dete nego je pozirala novinarima.Takođe, ostavila dete da ga čuva ko stigne, tj.komsika i deka da bi ona u rijalitiju pokazivala golu guzicu, da bi pućila usne i ljubakala po ceo dan i pred stricem vodila ljubav sa dotičnim. Da li je to prava majka, prava dama i da li je to primer svim ostalim mladim majkama i devojčicama u razvoju? Ocenite sami! Istina uvek boli i kada neko nema adekvatan odgovor na nečiju konstataciju, on se povuče tako što napusti emisiju - napisala je Miljana na svom Fejsbuk profilu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u