Showbiz

Milica Dabović otkrila sve o Simonu: Ubijao me od batina, krao novac i drogirao se na moje oči

Objavljeno: 22.02.2017 | 09:34Izvor: Telegraf.rs

- Tokom veze me je ubijao od batina i krao mi novac stalno. Automobil koji vozi je od mog oca, koji mu je dao da ga vozi jer je bio dogovor da ga proda... - otkriva bivša košarkašica

Košarkašica Milica Dabović je nakon odlaska u tužilaštvo rešila da otkrije detalje njene veze sa dečkom Šimetom Šiklićem Simonom koji je pokušao da je zadavi i nakon toga proveo više od sedam sati na saslušanju u tužilaštvu. Ne znate situaciju! On je mene pokrao! Jel treba to da vam pričam? Ukrao mi je karticu, novac, automobil od oca, ukrao je moju imovinu, moj novac sa računa! Jel t0 treba da vam kažem? Nego, on vam šalje poruke koje nemaju nikakvog smisla, gde mu pišem da mi ološ vrati novac koji mi je ukaro – kaže Milica Dabović za “Blic”.

Foto: informer.rs

Nakon Simonove izjave u medijima gde ju je nazvao ljubomornom i ostavljenom ženom, Dabovićeva je rešila da ispriča svoju verziju priče.

- Tokom veze me je ubijao od batina i krao mi novac stalno. Automobil koji vozi je od mog oca, koji mu je dao da ga vozi jer je bio dogovor da ga proda, “hamer” je u pitanju. On to nikada nije uradio, ali taj auto mi nismo videli već tri četiri meseca, nismo ni novac videli od tog auta.

Otac je otišao da prijavi nestanak automobila. Molila sam ga da mi vrati novac koji mi uzima i troši otkad se zabavljamo. Samo sam ga to molila, moj zarađeni novac. To je negde oko sto hiljada evra. Uzeo mi je sat koji sam platila, auto, karticu, keš koji sam imala u novčaniku je uzimao redovno – kaže Dabović.

Foto: Twitter/Simon_0310

Na pitanje novinara da li je konzumirao droge, rekla je:

– Jeste, uzimao je drogu . Jednom sam videla kako je uzeo crtu u stanu… Sve vreme me je napadao oko raznih gluposti – otkriva bivša košarkašica.

Simonova verzija se značajno razlikuje.

– Raskinuli smo pre dve nedelje. Zvala me je da dođem u stan da uzmem stvari i tada je došlo do verbalne rasprave. Milica je počela da me grebe i napada, u trenutku odbrane, odgurnuo sam je od sebe. Ne želim da ovim utičem na proces koji je pred tužilaštvom i sudom jer bi to bio uticaj na te organe. Rado ću vam otvoriti dušu kada ceo proces bude okončan – rekao je juče Simon za “Blic”.

Foto: Telegraf, Twitter/Simon_0310

Foto: Telegraf, Twitter/Simon_0310

Za novac koji joj duguje rekao je da su to neistine.

– To su gluposti, pa iz tog razloga to ne želim da komentarišem jer to nije tema ovog slučaja, a nije ni istina.

Tužbu protiv Milice je najavila i Soraja Vučelić koja je, kako se spekuliše, razlog za raskid ovog para.

(Telegraf.rs / Blic)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u