Showbiz

Maltretirali je zbog izgleda toliko da je napustila školu: Osvetila im se na najbolji način!

Objavljeno: 29.01.2015 | 09:12Izvor: Kurir

Toliko su me maltretirali, da ponekad plačem kada pomislim koliko okrutna deca mogu da budu. Bila sam prestrašena od odlaska u školu, priča Rebeka koju su nazivali rugobom, a sada se takmiči na izboru za Mis Engleske

Ovaj tekst je preuzet sa portala Stil

Lepotica koju su nazivali "rugobom" u školi dokazala je svojim zlostavljačima koliko su pogršili time što je pobedila na izboru za lepotu.

Naime, Rebeka Menzli (23) iz Notingema, dokazala je da okrutna deca iz njenog školskog okruženja nisu bila u pravu time što je postala uspešan model. Štaviše, sada je u trci za izbor za Mis Engleske. Međutim, do ostvarenja svog sna, Rebeka se baš namučila. Toliko su je maltretirali u školi, da je morala da se školuje od kuće.


"Svi su me omalovažavali i govorili mi da samružna, čak su me ubedili da imam najružniji nos u školi. Ali,nisu mogli više da pogreše. Ne samo da sam model, već se i takmičim za misicu", priča Rebeka.

Ovu mladu ženu maltretirali su još od početka škole. Znajući da je alergična na polen, jedan od učenika joj je čak stavio travu u džemper kako bi je rasplakao. Kada je krenula u srednju školu, maltretiranje se pogoršalo. Nazivali su je anoreksičnom i ismevali zbog oblika njenog nosa.


Nakon što je promenila školu, nadala se da će njeni problemi nestati, ali to se nije desilo. Zato je njena majka odlučila da joj nađe profesora sa kojim će Rebeka da uči od kuće, jer je nesrećna devojka bila prestravljena od ulaska u učionicu, prenosi britanski Mirror.

Kada je konačno ostavila zlostavljače za sobom, Rebeka je postala uspešan model koji radi za dve modne agencije. Ali, opet ju je sreća napustila, jer joj je pre godinu dana dijagnostikovana endometrioza, bolno oboljenje usled kojeg se sluznica materice (endometrijum) usadi na nekom drugom mestu (najčešće na trbušnoj maramici zidova male karlice, vezama materice, jajniku, jajovodu, ali i na udaljenim organima - plućima i oku).

Međutim, ona ne dozvoljava da je to sputava na predstojećem izboru za najlepšu devojku ove ostrvske zemlje.
"Želela sam da učestvujem na izboru za Mis Engleske kako bih pokazala da jesve moguće kada čvrsto rešite. Toliko su me maltretirali da ponekad plačemkada pomislim koliko okrutna deca mogu da budu. Bila sam prestrašena od odlaska u školu", iskrena je Rebeka.

"Sada se sve preokrenulo. Svi su prometili koliko sam se promenila. Od introvertne osobe postala sam "galamdžija". Zahvaljujući terapeutu i podršcikoju sam dobila od dečka, porodice i prijatelja shvatila sam da mogu da budemprimer drugim ljudima kako da preokrenu svoj život nabolje", kaže Menzli i dodaje:

"Znam da su oni koji su me maltretirali bili ljubomorni. Nazivali su me ružnom i ismevali su me, a istovremeno potpisivala sam ugovore za modne agencije."

To što je postala model joj je mnogo pomoglo i podiglo samopouzdanje, a čak ni bolest sada ne može da je spreči ni u čemu.
"Iako su mi dijagnostikovali strašnu bolest isvakodnevno trpim bolove zbog endometrioze, ne vidim zašto bi me to sprečilo u ostvarenjumojih ciljeva. Volela bih da pokažem svima da, bez obzira na to šta vam drugi govore, svi su lepi na svoj način", zaključila je ova lepotica.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u