Showbiz

MALI PAVLE JE KRALJ ŠLAGERA: Njegova "Lola" je sve "rastopila"!

Objavljeno: 29.05.2015 | 23:30Izvor: Telegraf.rs

- Bravo, sunce moje, i srećan ti rođendan - nije propustila da mu čestita Goca Tržan, a Leontina je bila zadivljena kako je otpevao njenu omiljenu pesmu

Čudesni Pavle Vasiljević, iako ubedljivo najmlađi učesnik “Pinkovih zvezdica“, već se, na neki način, profilisao kao neko kome najviše leže šlageri, pa ne čudi što je i večeras sve oduševio izvodeći legendarnu “Lolu” koju je proslavio pokojni Vladimir Savčić Čobi.

– Ti si mali šlager pevač, ja ne znam šta da kažem drugo. Ovo je predivno bilo. Taman je i za tvoj glas, i za tvoj uzrast. Bravo Pavle, bravo sunce moje i srećan ti rođendan – rekla je Goca Tržan.

PERFEKTNA, SLAVNA, ZABAVNA: Marija moćnim glasom ZALEPILA HARIJA UZ ZID! (VIDEO)

– Ti si za godinu dana odjedanput porastao. Tako si stabilan, tako si snažan, tako si sve vreme izdržljiv u ovoj pesmi. Ja verujem da nas Čobi gleda negde odozgo, da nam se smeši, i da je zadovoljan kako si ti to otpevao danas. Ti znaš da je “Lola” meni omiljena pesma, i mnogo mi je drago da si je pevao – oduševljena je bila Leontina.

SJAJNE PINKOVE ZVEZDICE: Opet pljuštale “petice”! (VIDEO)

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

– Ja bih tebe toliko favorizovao, a objasnio bih na tri načina. Ti si, prvo, najmlađi. Iz najmanje materijala si napravio najviše, čista matematika. Drugo, nijedna zvezdica pored tebe nema to, ti imaš svoj stil. Oni lutaju, a ti imaš svoje, a to je da si ti Pavle. To se zove biti zvezda. To ja ganjam čitav život – da budem Hari, a ti si već u sedmoj godini – Pavle – slikovit je bio Hari Varešanović.

Evo kako je Pavle otpevao “Lolu”:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u