Showbiz

MAJKA ŠAKOVE MALOLETNICE U POLICIJI: Privedena zbog trgovine ćerkom Minom! Dobija strašne pretnje!

Objavljeno: 18.10.2017 | 21:33Izvor: Kurir

Odeljenje za trgovinu ljudima naložilo je Centru za socijalni rad da sasluša mamu Mine Vrbaški Ivanu pod sumnjom da trguje svojim detetom.

Majka Mine Vrbaški Ivana mogla bi da završi u zatvoru jer je njena maloletna ćerka u rijalitiju! Centar za socijalni rad iz Beograda sumnja da Ivana trguje svojom ćerkom, pa razmatra ima li osnova da protiv nje podigne krivičnu prijavu.

Minina majka je zbog ovih sumnji već bila na razgovoru, a priznaje da je očajna.

"Dobila sam poziv iz Centra za socijalni rad iz Inđije da dođem na informativni razgovor. Kad sam otišla tamo, rekli su mi da je iz beogradske ispostave Odeljenja za trgovinu ljudima stigao nalog da provere postoje li elementi da me krivično gone. Po njihovom mišljenju, ja trgujem Minom, i time što sam je pustila da uđe u rijaliti dovela sam je u opasnost. Videla sam taj papir svojim očima. Očajna sam", zapomaže Minina majka Ivana.

Ona kaže da su ljudi iz ovih državnih institucija licemerni jer sada brinu za njenu ćerku, a nisu želeli da joj pomognu kad je Mina bila u ozbiljnim problemima.

FOTO: PRINTSKRIN

"Kad je Mina ušla u pubertet i kada je počela problematično da se ponaša, ne postoji ustanova u koju nisam išla i tražila pomoć. Od tog Centra, preko psihologa, policije... Svi su mi zatvarali vrata jer je ona bila stariji maloletnik i mogla je po zakonu sa 16 godina sve sama. Okretali su glavu od problema", objašnjava Ivana i kaže da su joj čak davali sulude savete:

"Savetovali su me da čak ni fizički ne pokušam da je zaustavim jer bih onda ja krivično odgovarala. Bukvalno joj nisam mogla ništa, a niko nije želeo da mi pomogne. Sad isti ti koji su okretali glavu od problema hoće da me gone za stvar za koju sam tražila pomoć! Mina je sve svojevoljno uradila. Meni se život ruši iz dana u dan. Osećam se kao da nemam izlaza iz problema koji se gomilaju svakodnevno."

Mina je u rijalitiju oplela po pojedinim damama sa estrade označivši ih kao žene koje se prodaju za novac. Nakon te njene izjave Minina mama Ivana je počela da dobija konstantne pretnje.

"Prete mi zbog Mininih izjava u vezi sa tim devojkama. Ne znam zašto moja ćerka to radi. Ja se osećam jako loše. Pa neke od njih ja odlično poznajem, bile su mi i u kući. Javno im se izvinjavam u Minino ime. Kao da nije pri sebi kad to priča", kaže Ivana Vrbaški.

FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u