Showbiz

LUDA FARMA 8: Najomraženiji i najomiljeniji farmer ponovo u Lisoviću?! (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.2016 | 13:39Izvor: Telegraf.rs

Ukoliko njih dvoje uđu u rijaliti, ima sve da pršti na imanju

Iako se još ne zna tačan datum početka “Farme 8″, uveliko se spekuliše ko će sve biti među takmičarima u Lisoviću i ako je verovati tračevima postoji mogućnost da dođe do velikog okršaja dva rijaliti majstora Jelene Golubović i Miloša Bojanića.

Skoro je nemoguće zamisliti rijaliti bez Golubovićeve, i naravno njeno ime je uvek na prvom mestu svake liste potencijalnih učesnika, a rediteljka koja se trenutno odmara u Ukrajini je dodatno podgrejala te glasine.

– Kupila sam drvenu kućicu na Karpatima. Mnogo mi se dopala i planiram da je ponesem sa sobom kad se budem selila u Lisović. Iskreno, nedostaje mi ta seoska idila i odmah po povratku u Srbiju planiram da posetim imanje koje je obeležilo moj život – izjavila je Jelena za portal svetplus.com.

Sa druge strane, kao i prethodnih godina, se pominje učešće Miloša Bojanića, koji se, kako saznajemo od izvora bliskog produkciji, nalazi na spisku želja i uskoro bi trebalo da se sastane sa čelnicima “Pinka” i pregovara o eventualnom povratku u Lisović.

Međutim, sve je daleko od završenog posla, jer Bojanića su sa “ružičaste” televizije zvali i za prethodna dva izdanja “Farme” i on je oba poziva odbio

Ono što je sigurno, duel Jelene Golubović koja je pobedila na “Farmi 5 i 7″ i Miloša Bojanića, pobednika “Farme 2″, sigurno bi privukao ogromnu pažnju. Uostalom, dovoljno je podsetiti da njih dvoje imaju jednu zajedničku osobinu – nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i za jedne su najomiljeniji, a za druge ubedljivo najomraženiji farmeri

 

 

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u