Showbiz

Ljuba Pantović brutalno isprozivala Parove zbog Aleksandrinog pobačaja! (VIDEO)

Objavljeno: 17.05.2017 | 17:43Izvor: Telegraf.rs

Ogorčena Ljuba Pantović bez dlake na jeziku je stala u zaštitu svoje ćerke Aleksandre Subotić i jasno i glasno poručila produkciji "Parova" sve što je imala

Ljuba Pantović uputila je javnu poruku produkciji “Parova“, nakon saznanja da je njena ćerkaAleksandra Subotić imala spontani pobačaj.

Gubitak bebe potresao je juče sve u vili, Aleksandra i David bili su van sebe od šoka, a svi takmičari optužili su Dalilu za nemili događaj. Tim povodom, oglasila se i Aleksandrina majka, koja je putem video poziva oštro isprozivala produkciju.

Printskrin: TV Happy

Printskrin: TV Happy

– Ja dolazim u petak i subotu, pošto produkcija ubeđuje nas da brinu o svojim takmičarima i njihovom zdravlju. Ja lično ću da vodim Aleksandru kod lekara da vidim o čemu se tu radi. Ne dozvoljavam da se neko za*ebava sa životom moje ćerke, ni sa svima koji je volimo… To je moje dete, kakvo god da jeste. Eto, još jednom javna prozivka produkciji… Pošto lelemudite da vodite računa, nemate šta da krijete, izvedite moje dete kao što se izvodi, sa produkcijom i obezbeđenjem. Zahtevam da idemo kod lekara koji ja odaberem ili Aleksandra, a ne kod vašeg. Svi jako dobro znamo da će lekari moći da vide da li je bebe bilo ili nije bilo… – poručila je Ljuba.

Printskrin: Dailymotion

Printskrin: Dailymotion

– Ukoliko nije bilo trudnoće, skupite mu*a, izađite i recite da ste se malo zaigrali. Nije sramota grešiti, sramota je glumiti da nisi pogrešio i ne umeti reći izvini… – zaključila je Aleksandrina majka.

Foto: TV Happy

Foto: TV Happy

Kompletnu Ljubinu poruku poslušajte u videu:

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u