Showbiz

Ljuba od Nate pravi domaćicu

Objavljeno: 27.02.2015 | 10:46Izvor: Blic

Pevačicin suprug najveći problem pravi oko njenog pojavljivanja u medijima, što je i bio razlog za njihovo tajno venčanje.

Koliki uticaj Ljuba Jovanović ima na Natašu Bekvalac najbolje se videlo na drugom beogradskom koncertu Severine Vučković. Pevačica i rukometaš trčeći su ušli u Sava centar. Nisu zastali ni da poziraju medijima i samo su projurili pored fotoreportera, što inače nije uobičajeno za Natašu.

Pošto su se smestili u prvi red, rukometašu očigledno nije bilo prijatno dok su oko njih sevali blicevi. Nataša je odbila da priča za medije i pre i posle koncerta. Prvo se vajkala da nije raspoložena, a kasnije da su njena sestričina Petra i ćerkica Hana pospane. Za to vreme Ljuba je držao Natašu za ruku, šapćući joj da požuri. Ovakvo Ljubino ponašanje potvrđuje čaršijske priče da mu smeta Natašino eksponiranje u javnosti.

- On ne želi da bude javna ličnost i nije navikao na pažnju medija. Najviše bi voleo da Nataša ne daje intervjue i da ne priča o privatnom životu. Zato je i insistirao da venčanje bude tajno, kao i sve što je usledilo posle toga. Ne traži da Nataša napusti estradu, ali ne bi nas začudilo da od nje zahteva da bude samo domaćica. Mada, mislim da Nata nikad ne bi pristala na to - kaže naš dobro obavešteni izvor.

Tim povodom pozvali smo Natašu, ali je ona ostala nedostupna za komentar.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u