Showbiz

LETELO NA SVE STRANE: VOĐA SE IZNERVIRAO PA GAĐAO PUNIM KORPAMA ZADRUGARE! VIDEO

Objavljeno: 20.10.2017 | 11:43Izvor: Puls

Juče u toku dana, desilo se nešto što do sada nije bio slučaj u "Zadruzi". Svi zadrugari bili su složni i uspešno su obavili tajni zadatak, a to je da ignorišu Baneta Čolaka, što im nije teško palo. Sve bi bilo još bolje, da Maca to nije rekla Čolaku. Zbog toga, osim što je ostala bez nagrade, ova takmičarka dobila je i kritiku Velikog šefa.

- Na većini vas bilo je da potpuno ignorišete Baneta i da ne pričate sa njim. Možemo slobodno da kažemo, da ste prvi put, od kada ste se uselili u Zadrugu, bili složni da ispunite zadatak. I sve bi ovo bilo divno, da jedna osoba među vama nije mislila da je baš lepo da vas sve izda i pokvari priliku da budete nagrađeni. Maca je dok ste se vi trudili, odlučila da mu ispriča sve o tajnom zadatku. Objasnila mu je da ovo radi, jer je čovek. Draga Maco, gledajući sa strane, danas si ispala sve, samo ne čovek prema ljudima sa kojima živiš - pisalo je u pismu Velikog šefa.

PRINTSKRIN / YOUTUBE

Nakon ovoga čuo se ogroman aplauz svih zadrugara, zbog reči u pismu, a onda je došlo i do upadice Baneta Čolaka. Nakon toga, Marko Miljković, ovonedeljni vođa nastavio je da čita pismo.

- Taktika kojom se služiš, sabotiranje zadatka i svih ostalih zadrugara, nije zabavna i već je očekivana, a nije ni fer prema ostalima. To što si danas uradila samo govori o tome da u Zadruzi nema osobe koju poštuješ. Veliki šef ti savetuje samo jedno, da ako tvoja želja sa sabotiranjem ne prestane, nemoj je nikada opravdavati time da si dobar čovek. Još jednom sa ponosom želimo da kažemo da ste se svi, osim Mace, do poslednjeg momenta trudili da obavite tajni zadatak, osim Mace. Slatkišima možete svi da se poslužite osim Mace, koja je želela sve da pokvari, i Baneta koji nije bio na zadatku! Veliki šef!

PRINT SCREEN / YOUTUBE

Ponovo se čuo aplauz, koji je upućen rečima Velikog šefa. Zatim su ostali zadrugari napali Macu, zato što je sabotira zadatak. Na stolu su se našle pune korpe slatkiša, kao nagrada, mada su takmičari i dalje nastavili da se svađaju. Kada je video da ne može da smiri situaciju, ovonedeljni vođa se iznervirao i počeo da baca korpe.

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u