Showbiz

(KURIR TV) VODITELJU ŽENA KOD KUĆE A ON LJUBI DRUGU: Milan Kalinić navalio na plavušu!

Objavljeno: 26.05.2017 | 22:44Izvor: Kurir

Voditelj je na snimanju „Pinkovih zvezda“, naočigled prisutnih, dugo gledao u jednu devojku, a onda je izvukao iz publike, zaplesao s njom i strastveno poljubio

Milan Kalinić spopao je jednu plavušu, i to, ni manje ni više, nego na radnom mestu.

Voditelj je na snimanju emisije „Pinkove zvezde“ spazio atraktivnu devojku u publici i pozvao je da mu se pridruži. Oženjenog Milana je po svemu sudeći pogodila pesma Lepe Brene „Ja nemam drugi dom“, koju je izvodila jedna takmičarka, pa je naočigled svih prisutnih poljubio statistkinju. I to onako sočno.

U prilog tome govori snimak koji je procurio, a u čiji posed je došla redakcija Kurira. Na njemu se jasno vidi kako Milan uživa u baladi, ali i društvu zgodne devojke. Kalinić nije ni slutio da ga krišom snimaju, pa se malo više zaigrao, ali mu ta devojka nije dozvolila da pređe granicu i nekoliko puta ga je rukom lupila po ramenu. Šta će o tome da kaže njegova supruga Sandra Kalinić, još ne znamo, ali se zato Milan zapleo ko pile u kučine kada smo ga pozvali za komentar.


- Pa, ja ne znam šta da kažem. Stvarno ne znam šta je to. Ko me je snimao? Ma dajte, ljudi, ne mogu to da komentarišem - rekao je zbunjeno Kalinić i brže-bolje spustio slušalicu.

Inače, ovo nije prvi put da Kalinić javno flertuje ne samo sa kandidatkinjama nego i sa članicama žirija u muzičkom šou. On se dve godine zaredom nabacivao Ceci dok je ona ocenjivala kandidate, a sada očijuka s Majom Nikolić.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u