Showbiz

(KURIR TV) SLOBODAN PAVLOVIĆ TRAŽI 14.000 EVRA: Kristijan je prevarant, živi na račun stare slave

Objavljeno: 12.02.2016 | 22:04Izvor: Kurir

Kristijan Golubović je u panici jer njegov bivši prijatelj Slobodan Pavlović Muki traži da mu vrati dug od 14.000 evra, pa je kriminalac rešio da te pare iznudi od Stanije Dobrojević!

Odmah po izlasku iz zatvora u decembru 2013. Golubović je otišao kodPavlovića i tražio mu pozajmicu od 14.000 evra, tvrdeći da je švorc. Dogovor je bio da Kristijan vrati pare kad stane na noge, ali on je ubrzo zaboravio na taj dug, a starom prijatelju više se nije javljao na telefon.

Slobodan tvrdi da mu je ugrožena bezbednost, kao i bezbednost njegove porodice jer dobija pretnje od Kristijana i njegovih ljudi.

"Konstantno dobijam pretnje od njegovih fanova. Ugrožena je sigurnost moje porodice, devojke.Kristijan je namestio meč za 58.000 evra a pare mi nije vratio. Išao je po Nemačkoj uzimao neke automobile, to je jedva vraćao na kraju. Golubović je obični prevarant koji se služi starom slavom i pokušava na taj način dođe do novca", priča Slobodan u video snimku i ističe kako Tamara Đurić nema nikakve veze sa celom pričom kao ni da ga nije ona nagovorila da se obrati javnosti.

"Tamara Đurić mi ništa nije platila da bih ja pričao. Nema šta meni devojka šta da plati meni Golubović duguje 14.000 evra i ne želi da mi ih vrati. Ne javlja mi se na pozive već 3 godine i mislio je da ja ne smem sa tim da izađem u novine", otkriva Pavlović

Poslušajte u video snimku šta je sve rekao Slobodan kome Kristijan duguje 14.000 evra:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u