Showbiz

Kristina ima samo 9 godina i profesionalni je model!

Objavljeno: 28.11.2014 | 14:17Izvor: Kurir

Kristina, rodom iz Moskve, već je radila za najjače svetske brendove kao što su Roberto Kavali, Dolče i Gabana i Armani, a bila je i na stranicama modne biblije "Vog“. Do sada mnogi su je okarakterisali kao najlepšu devojčicu na planeti

Ruskinja Kristina Pimenova ima samo devet godina, a modom se profesionalno bavi još od svoje treće godine. Dok kod nekih ova devojčica budi divljenje, drugi su pak zabrinuti...

Kristina, rodom iz Moskve, već je radila za najjače svetske brendove kao što su Roberto Kavali, Dolče i Gabana i Armani, a bila je i na stranicama modne biblije "Vog“. Do sada mnogi su je okarakterisali kao najlepšu devojčicu na planeti.

Njena popularnost postala je planetarna budući da njena majka održava profile na društvenim mrežama gde ima preko 300 hiljada fanova.

Ipak, neki su u ovako brzom odrastanju ove devojčice videli i lošu stranu. Seksualizovanje ovako male dece nikada nije imalo dobar rezultat. Na njenim profilima na društveninm mrežama do sada je bilo nekoliko neumesnih komentara buduću da je Kristina još uvek jako mala. Obožavaoci je nazivaju "dušo“ i hvale njene duge vitke noge.

Njena majka, koja je i sama bila model, odgovorna je za karijeru svoje ćerke i redovno ažurira njene profile na društvenim mrežama. Ona tvrdi kako Kristina nema pristup internetu i da je ona odgovorna za sve slike svoje ćerke.

Zapravo, Kristina je modelingom počela da se bavi uz majku, jer je svuda išla s njom pa su se mnogi još tada divili njenoj anđeoskoj lepoti.

Kristini otac je Ruslan Pimenov, penzionisani fudbaler koji je nastupao za Rusiju 2002. godine u Svetskom kupu. 
Iako Kristina obično reklamira dečiju garderobu i ne nosi šminku, fotografije na kojima je u suknjicama ili kratkim pantalonama obično znaju da izazovu neprimerene komentare.

Dok su jedni okarakterisali Kristininu sliku, na kojoj nosi pantalone sa leopard printom, kao neprikladnu za jedno dete, drugi su rekli da im se dopada.

Neki obožavaoci su pokušali da upozore Kristininu majku da bi mnogi mogli da zloupotrebe slike njene maloletne ćerke i uoptrebe ih na razne seksualne načine.

Ipak, ona smatra da samim tim što ukloni neprimeren komentar i blokira ljude s lošom namerom može da stane na put neprijatnostima.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u