Showbiz

Kristijan i balerina proveli 3 sata zaključani u kupatilu, evo šta su radili!

Objavljeno: 09.10.2015 | 19:30Izvor: Telegraf.rs

Prošle noći je na imanju bilo burno, pa su se za vreme žurke farmeri izgleda malo više opustili

Kristijan Golubović nije znao šta je radio protekle noći na žurki, a Jasmina Medenica je Staniji ispričala kako je sve vreme bio sa balerinom i otkrila još neke pojedinosti.

Dok su napolju ćaskale o Kristijanu, Jasmina je govorila Staniji kako je Golubović proveo tri sata sa balerinom u kupatilu. Starleta je ubeđivala Medenicu kako nije trebalo da se spušta na tako niske grane, i da ne može da veruje da ga je čekala ispred, dok je on ko zna šta radio sa Jelenom

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Pitali smo vas da li možete da zamislite Farmu bez Kristijana, rezultati su NEVEROVATNI! (FOTO)

– Pa ja se nikad ne bih tako ponizila, jer imam svoje ja. Ne mogu da verujem da si to uradila!Trebalo je onda da opereš sudove, a ne da ga čekaš ispred vrata dok su oni bili u kupatilu – govorila je Stanija.

– Ona je bila više pijana od njega, smejala se, plakala, posle je on plakao… Nisam ja ostala zbog njega. Briga me šta njih dvoje imaju, ja sam samo htela da ga zaštitim, branila sam prijatelja. Prvi put se napio. Neka misle šta hoće – rekla je Medenica starleti.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

– Hteo je da opere zube, a ona je htela da se okupa. Želela sam da ga zaštitim, da ode da spava, da nešto ne napravi. Mislila sam da se neće toliko zadržati, a ostali su do zore u kupatilu. Možda nisu ništa ni radili, možda su spavali samo – pričala je Jasmina.

Printskrin: TV Pink

Printskrin: TV Pink

Podsetimo, i Kristijan se probudio mamuran više nego ikad, nije znao šta je radio tokom noći, samo se žalio na bolove. Balerina je posle došla kod njega u spavaću sobu, legla u njegov krevet, ispipala ga po guzi, bila raspoložena i stalno se smejala… A da li je među njima bilo nešto više, prosudite sami.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u