Showbiz

KRALJICA SILIKONA ZAVELA POZNATOG POLITIČARA: Bivši ministar proganjao Tijanu!

Objavljeno: 09.10.2015 | 08:28Izvor: Kurir

Oženjeni političar iz vrha bivše vlasti udvarao se starleti sa Farme, slao joj ruže i tražio da se vide van grada

Tijana Đuričić ušla je u „Farmu“, a iza sebe ostavila ozbiljan „dosije“ udvarača.

Kako Kurir Stars saznaje, "kraljicu silikona" mesecima je proganjao bivši ministar (ime poznato redakciji), koji joj se udvarao na Fejsbuku. Ovaj političar, koji živi u Beogradu, ima ženu i dvoje dece. Redovan je posetilac koncerata, na sva usta hvali svoju suprugu i ističe da je za njega porodica svetinja.

- Ona mu nije dala nikakvog povoda za to i ostala je hladna na njegove poruke. Želeo je da se vide van grada, a na adresu joj je slao ruže i druge poklone - priča naš sagovornik i nastavlja:

- Taj bivši ministar je bio veoma slatkorečiv i prijatan prema njoj. Delio joj je komplimente, obećavao kule i gradove i uveravao je da niko neće saznati za njihovu vezu - tvrdi naš dobro obavešteni izvor i kaže da je jedva uspela da ga se otarasi.

- Iskreno, malo se uplašila. Nije navikla da joj se udvaraju oženjeni stariji muškarci a ni političari. Bilo joj je i neprijatno zbog poruka i poziva na viđanje jer u javnosti važi za porodičnog čoveka. Nije joj slao poruke nekoliko meseci pa se nada da je s tim završeno!

Tijana izvadila silikone iz usana

Dala 2.000 evra za operaciju
Zvali su je „silikonska kraljica“ zbog ogromnih implantata u grudima i ustima. Međutim, poslednjih nekoliko meseci Tijana Đuričić izgleda mnogo prirodnije jer joj je plastični hirurg izvadio nekoliko kubika silikona iz usana, a intervencija ju je koštala čak 2.000 evra.

- Intervenciju je uradila u Beogradu, i to kod lekara koji joj je i povećao usne. Konačno je zadovoljna svojim izgledom, posebno jer se za njom više ne okreću na ulici, nema više ni negativnih komentara. Shvatila je da je pogrešila i preterala, a taj hir ju je debelo koštao, čak 2.000 evra! - kaže Tijanin prijatelj, koji dodaje da se na ovaj korak odlučila kad je dobila poziv za „Farmu“, jer će konstantno biti pred kamerama.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u