Showbiz

KO SU FAVORITI FARME 7 Jelena i Filip osvajaju 50.000 evra!

Objavljeno: 27.06.2016 | 09:24Izvor: Kurir

Pored rediteljke i manekena u vrhu po glasovima publike su i Ceca Jovanović, Dušica Grabović i Žika Đorđević

Finale rijalitija „Farma 7“ zakazano je za sredu, a prema dosadašnjim glasovima publike, najviše šanse za trijumf imaju Jelena Golubović i Filip Đukić, saznaje Kurir.

Osim njih, među favoritima su i Ceca Jovanović, Dušica Grabović i Žika Đorđević. Neko od njih petoro sigurno će seosko imanje napustiti bogatiji za 50.000 evra, koliko vredi glavna nagrada.

Rediteljka je status favorita obezbedila još u prošlim sezonama rijalitija, pa bi se za nju moglo reći da živi od stare slave. Osim lažne ljubavne veze s Mikijem Mećavom, ništa novo nije pokazala u ovoj sezoni „Farme“. Ipak, broj onih koji je podržavaju i dalje je veliki, pa joj je to osiguralo mesto u finalu. Filip je od ulaska na imanje važio za najvećeg zavodnika, što je potvrdio već trećeg dana, kada je imao seks sa Dušicom. Posle nje, na red je došla Goga Aleksić, a uporedo s njom imao je aferu i s Marijom Anom Smiljanić, a zatim je „pala“ i Ceca Jovanović.

Dišu im za vratom... Ceca, Dušica i Žika imaju veliku podrškuDišu im za vratom... Ceca, Dušica i Žika imaju veliku podršku

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u