Showbiz

Keba: Ljiljana je ološ koji je pretio mojoj porodici

Objavljeno: 06.03.2015 | 08:49Izvor: Puls

Pevač kaže da je žena koja tvrdi da sa njim ima dete uznemiravala porodicu

Dragan Kojić Keba ponovo se našao u središtu skandala jer ga je Ljiljana Jevremović , koja tvrdi da je on otac njene ćerke Ine , ponovo optužila da ne plaća alimentaciju od 30.000 dinara i da okreće glavu kada devojčicu sretne na ulici.

 

 

S druge strane, pevač otkriva da ga ona proganja već 15 godina i da je uznemiravala i njegovu porodicu.

Htela da mu uništi brak

- Ta žena je više puta pokušavala da mi uništi brak. Najviše me boli to što je ta psihopata uznemiravala moju decu. Kada se porodila, Nataši je poslala telegram u kom joj je saopštila da je dobila sestru. Zvala je na fiksni telefon i pretila meni, deci, ženi. Pričala je kako ću da ostavim Olju i oženim se njom. Kada je Igor igrao za Lion, dolazila je na treninge s devojčicom da je on upozna. Deca su mi svašta preživljavala od tog neopevanog ološa. I danas čuvam poruke koje je ostavljala na sekretarici u kojima je pretila mojoj ženi - priča Keba i dodaje da duže od 15 minuta u životu nije bio s njom.

On napominje da je njemu u Inino ime poslala telegram: 
- Mi smo svedoci da nisi ciganin, cigani nikada ne ostavljaju svoju decu. Poljubac od Ine - stajalo je u telegramu.

- Strašno je i za osudu da neko ne bira sredstva da bi došao do cilja. Imam samo jednu porodicu i Bog mi je svedok da govorim istinu. Sve sam u životu radio pošteno, a za tu osobu mogu da kažem da je za lečenje. Već 15 godina plaćam za glupost, tačnije za dete za koje nisam siguran da je moje jer nije rađen DNK - kaže pevač i dodaje:


- Ako se DNK ikada uradi i potvrdi njenu priču, to kod mene neće ništa promeniti. Ako je do mene, niko neće biti gladan i žedan i sve zakonske obaveze uredno ću ispunjavati. Ta žena, otkako je shvatila da je bezbedna, počela je da uznemirava mene i moju porodicu. Sve ostalo znate. Nisam svetac, ali nisam ni slepac. Jedino moje sunce, ljubav moja je Olja. Zar sam jedini kome se tako nešto desilo bez trunke ljubavi? Da ste mi svi živi i zdravi i sva deca ovoga sveta, bila moja ili ne.

Plaća alimentaciju

Keba kaže da nikada nije zakasnio sa uplatom alimentacije, za šta postoje priznanice. Ljiljana je na sudu tražila da njena ćerka ima sve uslove kao Nataša i Igor, da mora da nosi skupu garderobu, putuje i jede sve što i oni.

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u