Showbiz

KARLEUŠA: Mnogo bolje izgledam sada nego sa 26 godina

Objavljeno: 17.09.2014 | 10:45Izvor: Telegraf.rs

- Kako godine prolaze, ja sve više shvatam da moje vreme dolazi - rekla je srpska pevačica

Jelena Karleuša nedavno je imala nastup u Splitu, gde je svojim hitovima oduševila hrvatske fanove. Posle koncerta, srpska pevačica podelila je utiske u emisiji “In magazin” televizije “Nova”.

- Najbolji oblik patriotizma je kada si dobar ambasador svoje zemlje gde god da odeš i kada te dočekuju široko raširenih ruku. Ja mogu da prošetam i po centru Zagreba, i da se slikam sa fanovima i po centru Sarajeva – rekla je Karleuša, koja prokomentarisala zašto je u akademskim krugovima nazivaju kulturološkim fenomenom bez dlake na jeziku.

- Moja majka kaže: “Ti, Jelena, nisi dama. Psuješ, svađaš se, vičeš…”. A ja kažem: “Ja nikad nisam rekla da sam dama”. Ne postoji dama u šou-biznisu. Čim si u šou-biznisu ti po samoj logici stvari ne možeš da budeš dama – navela je pevačica.

Karleuša navodi da su joj godine donele smirenost.

- Ja smtram da mnogo bolje izgledam sada nego sa 26, a definitivno bolje nego sa 16. Kako godine prolaze, ja sve više shvatam da moje vreme dolazi – rekla je ona.

Srpska pevačica je priznala da su joj drage i Severina Vučković i Jelena Rozga, a njeni favoriti na hrvatskoj estradi su sledeći.

- Oliver (Dragojević, prim.aut), Džiboni… Po mom nekom ukusu, meni barem, Josipa Lisac.. – zaključila je Karleuša.

Pogledajte prilog “In magazina”:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u