Showbiz

KAO OD MAJKE ROĐENA! Srpska pevačica POTPUNO GOLA u novom spotu! (ŠOK FOTOGRAFIJE)

Objavljeno: 28.10.2016 | 21:10Izvor: medio.rs

Atraktivna crnka je ljubav prema muzici pokazala na zanimljiv i kreativan način.

Pevačica je snimila duetsku pesmu sa reperom, pa je rešila novu numeru predstavi spotom koji će se umnogome razlikovati od video-snimaka kakvi se mogu videti na domaćom muzičkoj sceni.

Dušica Grabović, bivša učesnica sedme “Farme“, snimila je sinoć spot za pesmu “Nedostupna” u kojoj joj gostuje reper Nemanja Milošević poznatiji kao MCN, a nakon provokativnih fotografija koje su najavljivale njen singl sledi još provokativniji video-spot!

Foto: Promo, Dušan PetrovićFoto: Promo, Dušan Petrović

Pevačica je došla na ideju da se na snimanju pojavi potpuno naga, a deo svog tela oslikala joj je poznata umetnica koja se bavi bodi-artom. Grabovićeva je došla na ideju da se na njenom telu nađe iscrtana klavijatura, pa ju istu i sprovela u delo.

Dušica Grabović, Foto: Privatna arhivaDušica Grabović, Foto: Privatna arhiva

Dušica je više od tri sata provela u ležećem položaju dok joj je umetnica oslikavala klavijaturu po nagom telu, a kada se pevačica pojavila na snimanju, svi su zanemeli. Kako saznajemo od izvora koji je prisustvovao ekranizaciji pesme “Nedostupna”, muški članovi ekipe nisu mogli da skinu pogled sa Dušičinog nagog tela, a najteže je bilo snimateljima koji su bili zaduženi za vrele kadrove koji će se naći u novom muzićkom spotu.

– Nije im baš bilo svejedno – kroz smeh nam je otkrila Dušica i ispričala kako je došla na ovu ideju:

Dušica Grabović, Foto: Privatna arhivaDušica Grabović, Foto: Privatna arhiva

– Palo mi je na pamet da na ovaj način pokažem kolika je moja ljubav prema muzici. Muzika je moj život, ona je u mom srcu i telu, a sada i na njemu. Dugo sam provela u ležećem položaju, ali kada sam videla krajnji rezultat, ostala sam bez teksta, kao i svi koji su me nakon toga videli – ispričala je bivša farmerka.

Ona će se, inače, u spotu pojaviti i u provokativnim scenskim kostimima koji su izrađeni posebno za ovu priliku, a u njima je sa plesačicama odigrala zahtevne koreografije koje će ispratiti brzi ritam pesme.

Dušica Grabović, Foto: Privatna arhivaDušica Grabović, Foto: Privatna arhiva

– Videćete, spot će biti potpuno ludilo! Ja sam oduševljena, a posebno koreografijom koja je poput pravih svetskih zvezda. Ivan Mileusnić dao mi je baš težak zadatak, pa smo nedeljama unazad vežbali, ali mislim da sam ispunila njegova očekivanja – ispričala je Dušica, dok je njen koreograf potvrdio da je zadovoljan Dušičinim plesačkim umećem rečenicom:”Zvezda je rođena”.

Ivan Mileusnić i Dušica Grabović, Foto: Privatna arhivaIvan Mileusnić i Dušica Grabović, Foto: Privatna arhiva

Jedno je sigurno – Dušica je dala sve od sebe da privuče pažnju i oduševi publiku i čini se da je nikad provokativnija, a koliko će provokativan muzički spot biti, ostaje da vidimo vrlo brzo, kada se bude premijerno emitovao.

PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u