Showbiz

KAKVI ARŠINI TAMARINOG OCA: Bolje da mi ćerka bude prostitutka nego lezbijka!

Objavljeno: 24.11.2015 | 08:18Izvor: Kurir

Ona kao k..va može da mi rodi unuče. Mislim na budućnost, a to su deca. Želim da Tamara ima mnogo dece, kaže Predrag Đurić

 Tamara Đurić ponovo se našla pod optužbom da se bavi elitnom prostitucijom. Nju je sada prozvala Stanija Dobrojević, koja tvrdi da najbogatija srpska starleta radi za crnogorsku madam Željku Rolović, blisku prijateljicu Soraje Vučelić.

- Prostitutko jedna glupa! Željka Rolović je tvoj makro, klošarko raspala! Napolju se zna za koliko se prodaješ. Izaći će sve na videlo kad izađemo odavde. Ti ličiš na majmuna, pogledaj se, nakazo, u ogledalo! - siktala je Stanija, ali joj je Đurićeva odgovorila:

- Ja znam ko te je sve je..o za 50 evra. Moji drugovi su te j...li za pare. Moraćeš da prodaš oba bubrega jer ću da te tužim za ovo. Nakazo vrljava, Smiglu iz „Gospodara prstenova“. Ružna si, jako si klempava, s kineskim cipelama. Nosiš satenski komplet, ne ideš u štalu, a smrdiš. Ti izgledaš kao podgrejan leš s celulitnim dupetom i ne znaš padeže - poručila je klaberka Staniji.

Pozvali smo Tamarinog oca Predraga Đurića koji ne haje za ono što priča starleta iz Rume. On ističe da je uz nju, da podržava svaku njenu odluku i da je se ne bi stideo ni da se bavi najstarijim zanatom.
- Ćerku u svemu podržavam. Da budem iskren, više volim da Tamara bude kurva nego lezbijka - rekao nam je Đurić, a onda mu je bilo nejasno zbog čega smo iznenađeni što otac tako nešto kaže za svoje dete:
- Zašto se čudite što to kažem? Bar će da mi rodi unuke. Znate kako, svaki roditelj želi da mu deca imaju potomstvo. Ona kao prostitutka može sebi da rodi dete, a ako se opredeli da bude sa istim polom, kako će onda? Ja mislim na budućnost, a budućnost su deca. Mojim ćerkama želim da imaju mnogo dece. To što se o mojoj Tamari priča da je kurvica jesu ortodoksne laži i gluposti - ispričao je Predrag i nastavio:
- Moja ćerka se nikad nije ponašala kao prostitutka. Mi svaki dan dobijamo komplimente na račun njenog vladanja u rijalitiju. A to što se na „Farmi“ povatala s muškarcima, kakve to veze ima. Vi želite da joj umanjite kvalitete i vrednosti koje ona poseduje. Tamara se ponaša primerno. Ona je lepa i mlada devojka. Moja ćerka je vaspitana i nikad se nije ponašala nedolično, niti je to što neki pokušavaju da joj prikače - na kraju je ljutito poručio Đurić.

Zna Tamarine tajne... StanijaZna Tamarine tajne... Stanija


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u