Showbiz

Kako su popularne pevačice izgledale u venčanicama? FOTO

Objavljeno: 28.05.2016 | 18:31Izvor: Puls

Za velike muzičke zvezde nije ni malo lako odabrati idealan stajling za emisije, nastupe i koncerte. A još daleko veći izazov je sigurno bio odabir venčanice za najvažniji dan u životu svake žene. Podsetimo se kako su pojedine popularne pevačice izgledale na svom venčanju.

 

Venčanje Svetlane tada Veličković, a danas Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana tada je bio veliki medijski događaj. Akran je ubijen 2000. godine i od tada Ceca je udovica, ali se detalji sa njenog venčanja i dalje prepričavaju.

Lepa Brena je tada, kako su mnoge žene komentarisale u bivšoj Jugoslaviji, ščepala u tom trenutku najpoželjnijeg frajera na ovim prostorima.

Slobodan Boba Živojinović tada je bio velika teniska zvezda u svetu i zbog uspeha koje je tada postizao i danas je uticajan u svetu međunarodnih teniskih organizacija.

Boba je iza sebe imao tada već jedan brak, a njegov brak iz koga je dobio sina Filipa, a u braku sa Brenom je dobio Viktora i Stefana. Među detaljima sa Bobine i Brenine svadbe izdvaja se i to što je bidermajer uhvatila folk Dragana Mirković.

2008. Dara Bubamara se udala za Milana Kesića. Ova folk pevačica je uspela da sačuva taj brak, iako su imali niz afera za koje su mnogi mislili da neće prebroditi. Njih dvoje imaju sina Konstantina.

Pre braka sa Ljubom Jovanovćem, pop pevačica Nataša Bekavalac je bila u braku sa bivšim vaterpolistom Danilom Dačom Ikodinovićem.

Kako je to pravilo u slučaju Nataše, sve što se odvija u njenom životu propaćeno je velikim interesovanjem medija i javnosti, tako je bilo i tokom braka sa Dačom, koji se okončao turbolentnim razvodom.

Pre braka sa Andrejom Atijasom, pop pevačica Anabela Atijas je bila u braku sa Gagijem Đoganijem.

Sada Anabelu uglavnom možemo da vidimo sa smeđom kosom, a kada je odlazila pred oltar sa Gagijem, tada je bila plavuša i gotovo ni malo ne liči na današnju poznatu pevačicu koju svi znamo sa malih ekrana.

 

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u