Showbiz

Još se nisu upoznale: Anastasija otkrila šta misli o Veljkovoj novoj devojci

Objavljeno: 24.09.2016 | 21:56Izvor: medio.rs

Ljubav Veljka Ražnatovića i Ksenije Bujišić poslednjih dana redovno puni medijske stupce i izaziva pažnju. Tim povodom oglasila se i Veljkova sestra Anastasija, koja je i prvi put nakon raskida sa Kostadinom Terzićem javno otkrila svoj trenutni emotivni status.

Mladi Ražnatović je oduševljen novom devojkom, kako kaže, njihova ljubav je suđena a i mama Ceca je dala svoj pozitivan sud.

Naime, ona je rekla da je Kseniju upoznala mnogo pre nego što je priliku za to imaoVeljko, dok su radile jedan intervju ispred njene vile na Dedinju.

"Moj sin je unutra, da te sada vidi, sigurno bi se zaljubio u tebe", rekla je tada Ceca 

A tako je i bilo. Posle nekog vremena, Ksenija i Veljko su postali par.

Međutim, mnogi su čekali da se ovim povodom oglasi i Anastasija. Ona je za emisiju Exkluziv izjavila da još nije zvanično upoznala novu izabranicu svog brata, ali da u potpunosti podržava njihovu vezu. 

"Intervjuisala me dva, tri puta, toliko se znamo, onako površno. Nisam stigla još da je upoznam, jer je Veljko otišao za Banjaluku a ona je kod njega sve vreme, ali biće prilike da je upoznam. Ali poVeljkovim rečima vidim da je super devojka, da im je lepo zajedno i to mi je drago", rekla je Anastasija. 

Ona je po prvi put nakon raskida višegodišnje romanse sa KostadinomTerzićem progovorila i o svom emotivnom statusu.

 "Nema ništa novo kod mene. Uživam", kaže lepa Cecina naslednica. 

 

 

 

 

IZVOR:  STORY.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u