Showbiz

JK I LUKAS POSTAVILI ULTIMATUM SAŠI POPOVIĆU: Daj 100.000 evra ili idemo iz žirija Zvezda Granda!

Objavljeno: 18.08.2017 | 21:05Izvor: medio.rs

Jelena Karleuša i Aca Lukas traže da im Saša Popović daje pet puta veće honorare u narednoj sezoni muzičkog takmičenja ili će ga napustiti.

Jelena Karleuša i Aca Lukas tražili su od Saše Popovića da im za sledeću sezonu “Zvezda Granda” isplati po 100.000 evra ili će napustiti žiri! Najveći skandal majstori zbog kojih ovo muzičko takmičenje beleži enormnu gledanost skovali su plan kako da uslove prvog čoveka “Granda” da im isplati visoke honorare za ocenjivanje učesnika.

Kako saznaje Informer, JK je za prošlu sezonu dobila 20.000 evra, dok je Lukas zbog dugova koje ima prema Saletu sedeo za džabe u žiriju (vidite okvir). To su sad rešili da promene.

– Karleuša i Lukas su svesni da oni nose skoro ceo šou na svojim leđima. Kad su pre godinu i po dana prihvatili da zajedno budu u emisiji i ocenjuju takmičare, nisu ni slutili da će oboriti sve rekorde gledanosti. Činjenica je da ljudi zbog njih gledaju emisiju i da uglavnom prepričavaju šta su oni rekli i uradili. Zato su i rešili da svoje dalje žiriranje u “Zvezdama Granda” debelo naplate – priča za Hit izvor blizak ovom folk dvojcu, koji poslednjih nedelja osvaja sve top-liste svojim duetom “Bankina”.

Naš sagovornik dodaje da su Jeleni i Aci porasli apetiti zato što Popović od ovog šoua zarađuje ogroman novac.
 Prijatelji i saradnici im stalno govore da vrede mnogo više nego što su plaćeni i da bi “Saša propao bez njih”. Shvatili su da bi mogli da uzimaju mnogo veći komad kolača – kaže naš sagovornik i nastavlja:

– Lukas i Karleuša su se nedavno sastali nasamo i dogovorili da pred prvim čovekom “Granda” istupe sa jedinstvenim stavom: “Ili nam isplati po 100.000 evra ili odosmo iz žirija!” Najpre su hteli da mu traže da svakome isplati po 50.000 za narednu sezonu. Onda su se preračunali i shvatili da Saša mlati ogromne pare od reklama u emisiji, tako da mu neće biti problem da im digne zaradu. Oni samo žele svoj deo kolača srazmerno njihovom doprinosu ovom šou-programu.

Aca i Jelena bacili su na muke čelnika “Granda” jer on sad ne zna šta mu je činiti.
– Saša se šokirao kad je čuo koliko novca mu traže Lukas i Karleuša. Smatra da je to previše novca, ali je svestan da će gledanost “Zvezda Granda” drastično opasti ako mu odu njih dvoje. Nije mogao da ih odbije, ali im je poručio da ima vremena do naredne sezone da razgovaraju o ciframa. Uopšte mu nije svejedno, nema pojma šta da radi – otkriva izvor Hita.

Lukasov dug Popoviću od 728.000 evra je privatna stvar!

Informer je nedavno otkrio da je Aca Lukas pre nekoliko meseci pozajmio od Popovića pola miliona evra, a da će morati ukupno da mu vrati 728.000E. Zbog ovog duga je folker morao kao zalog da stavi luksuzni stan na Voždovcu koji se vodi na njegovu ženu Sonju, a do sada je i besplatno sedeo u žiriju. Međutim, on je odlučan da se u sledećoj sezoni to promeni.
– Lukas je rekao Popoviću da će nastaviti redovno da mu otplaćuje dug, ali da više neće za džabe da sedi u žiriju. Sale je suvlasnik samo 25 odsto “Granda” i Aci je to bio argument kad mu je tražio honorar. Rekao mu je da on duguje pare samo njemu, a ne celom “Grandu” – priča naš izvor.

(Informer)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u