Showbiz

JELENA GOLUBOVIĆ UOČI ULASKA NA FARMU: Tamara je prostitutka, Maja nimfomanka, sve ću ih dovesti u red! (FOTO)

Objavljeno: 30.11.2015 | 12:27Izvor: Telegraf.rs

- Videću kako će me ukućani dočekati. Ne očekujem da me svi zagrle, znam da će biti onih koji će me dočekati na nož i pokušavati da me napadnu - rekla je rediteljka, koja će ponovo učestovati u rijalitiju

 Jelena Golubović ponovo će učestvovati u “Farmi“. U razgovoru za “Alo!“, rediteljka je navela da je da namerava da se bori kako bi pobedila ponovo u rijalitiju.

– Videću kako će me ukućani dočekati. Ne očekujem da me svi zagrle, znam da će biti onih koji će me dočekati na nož i pokušavati da me napadnu. Ima tamo zaludnih koji, jer ne znaju da budu zanimljivi, vole da se svađaju i prave problem – dodala je ona.

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Golubovićeva je otkrila i kako će se ponašati prema Vendi.

– Ako meni Vendi pruži ruku, to ću i ja učiniti, u suprotnom, ne pada mi na pamet. Neću nikome ostati dužna, pa ni njoj. Moje je da ne dam na sebe i da se svakog trenutka borim za sebe i svoj obraz – navela je rediteljka.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Na red je došao i Lepi Mića.

Lepi Mića je prvi put izbačen zato što je imao sukob sa mnom, i to ne želim da se ponovo desi. Nadam se da se sada opametio i da pazi šta radi i kako se ponaša prema ženama. On je bio magacioner – rekla je Jelena Golubović.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Potom i Tamara Đurić.

– Rijaliti je ogledalo društva, a Tamarino ponašanje je u skladu s današnjim vremenom. Navikla sam da su u rijalitiju starlete i prostitutke. Tamara je prostitutka koja voli da spava sa svakim koji je pogleda – navela je ona.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Za kraj, Golubovićeva je objasnila šta misli o Maji Nikolić.

– Čula sam već da me Maja Nikolić ogovara i priča kakva sam ja to pobednica. Ona je neko ko me u spoljnom svetu moli da se družimo i da izađemo zajedno. To društvo s kojim se družim više ne želi nju da vidi, već sa mnom da komunicira stalno. Zna se ko je Maja u glavi, neko ko ima strinine gene. Ona je smešna, tamo na imanju je dvorska luda, samo što nema kralja – rekla je Jelena i dodaje:

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

– Vrlo je navalentna, ona zna da kaže najružnijem muškarcu da je najlepši i vrlo je promiskuitetna. Ali da ti kažem, to što je ona takva i pored toga je nimfomanka, to je isključivo njena stvar. Ona je devojka veoma lakog morala – zaključila je ona.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u