Showbiz

JELENA GOLUBOVIĆ OTKRILA PLANOVE: Pravim bebu posle Farme! (FOTO)

Objavljeno: 30.06.2016 | 10:22Izvor: medio.rs

Rediteljka je nakon više od 100 dana napustila seosko imanje i došla u Šimanovce, gde iščekuje konačnu odluku.

Pobednica Farme 7 Jelena Golubović, koja je zahvaljujući svojim fanovima i glasačima osvojila duplu krunu, najpre je progorvorila za Pink.rs i otkrila svoje planove nakon ovog iskustva.

Jeleni je ovo druga pobeda na Farmi, i ovoga puta je osvojila 50.000 evra.

– Pobedu posvećujem Šampionima, zaslužili su – ushićeno govori Jelena i ističe da nagradu neće dati u humanitarne svrhe, jer ima dosta svojih prijatelja.

– Novi rijaliti ne planiram, jer želim da se ostvarim kao majka. Želim samo da se oporavim od Farme, a onda planiram bebu sa svojim deckom – otkriva pobednica Farme 7.

Jelena Golubovic foto Andrej Nihil (1)Foto: Andrej Nihil, Jelena Golubović pobednica Farme 7

Ona je, takođe, dodala kako više nije kraljica rijalitija, već je sebi dodelila novu titulu – kraljica režije.

Jelena Golubović, Foto: Andrej NihilJelena Golubović, Foto: Andrej NihilJelena Golubović sa porodicom, Foto: Andrej NihilJelena Golubović sa porodicom, Foto: Andrej Nihil

– Kada je reč o Mikiju, epilog za sve će biti na sudu! I za kućicu i za laži, za polivanja i sve! Dakle, sud i samo sud – odlučna je bila rediteljka.

Jelena je, svakako, jedna od onih farmera koji su obeležili ovu sezonu. Kada su je ugledali na vratima kuće, mnogi farmeri su bili snuždeni zbog toga što će dane provoditi u Jeleninom društvu, budući da su znali da je iskusan rijaliti igrač.

Jelena Golubović, Foto: Andrej NihilJelena Golubović, Foto: Andrej Nihil

Iako je sa većinom farmera ratovala, Jelenini odnosi su se tokom vremena menjali, pa je raskidala nekadašnja prijateljstva, ali i sklapala nova. Svakako je najviše pažnje izazvalo njeno druženje sa Mikijem Mećavom, koje već nekoliko meseci puni novinske stupce.

Na duge večernje šetnje, razgovore, masaže i držanje za ruke stavljena je tačka onog trenutka kada se Jeleni pismom obratila Mikijeva žena Milica Obradović, koja je osudila njeno ponašanje i optužila je da je zaljubljena u Mećavu. Ovaj događaj je izveo iz takta Jelenu, koja od tada ozbiljno ratuje sa Mikijem.

Nakon mnoštva nežnosti, Miki i Jelena razmenili su najrazličitije uvrede, a došlo je i do šamaranja sa Jelenine strane. Polivanje i pretnje bile su sastavni deo svakodnevnih konverzacija dvoje nekadašnjih prijatelja, a Jelena je zapretila Mikijevoj ženi krivičnom prijavom zbog kleveta i uvreda na njen račun.

Jelena Golubović, Foto: Andrej NihilJelena Golubović, Foto: Andrej Nihil

Osim ovoga, upečatljivi su bili i njeni sukobi sa Lepim Mićom, koji je zbog sukoba sa rediteljkom diskvalifikovan iz pete sezone Farme.

Autori: N. Petričević / D. Tanasijević

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u