Showbiz

IZNOSILI SU IH IZ STUDIJA, PADALE SU NAJTEŽE PROZIVKE I SUZE, ALI U OVA SEZONA ZVEZDA GRANDA IDE JOŠ DALJE!

Objavljeno: 26.09.2017 | 19:41Izvor: Puls

Iako još uvek nije počelo emitovanje nove sezone "Zvezda Granda" podigla se velika pompa oko ovog muzičkog takmičenja, samo na osnovu izjava koje su dali članovi žirija, a Saša Popović tvrdi da tim koji je dosad dao ovakve rezultate ne treba menjati.

Snimanje novih epizoda muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" je već uveliko počelo, a sa novom sezonom idu i neka nova pravila

- Uveli smo pulsometar koji će meriti stepen pulsa svakog kandidata i odmah ćemo na osnovu toga videti koliku ko ima tremu. Pulsometrom ćemo videti koliko se ko uplašio - rekao je Saša Popović koji se nada da će ova sezona biti bolja od prethodnih.

Žiri ostaje isti, ali očekujemo nove svađe.

- Žiri je super i nije bilo potrebe da ih menjam. Mislim da su prošle godne bili toliko dobri i nadmoćni u odnosu na druge da nije bilo potrebe da imaju zamenu. Tim koji dobija ne treba menjati. Ubeđen sam da će ova sezona biti još bolja - ispričao je Saša Popović.

Jelena Karleuša plače u JELENA KARLEUŠA PLAČE U "ZVEZDAMA GRANDA" • TV PRVA / SCREENSHOT

On je otkrio i da je u novoj sezoni promenjena scenografija, te da je ponosan što su iznedirli veliki broj pevača.

- Mi smo iznedrili preko 100 pevača, veliki broj hitova i na to smo posebno ponosni. Da nisu prethodnih 11 sezona bile uspešne, ne bismo išli sa dvanaestom - istakao je Saša Popović.

Na pitanje da li ga zasmejava kada se žiri svađa i kako on reaguje na to, Popović kaže:

- Ovo je muzičko takmičenje, ali ujedno i jedna vrsta šou-programa. Žiri je dobar i odlično radi svoj posao. Mislim da i dalje držimo nivo.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u