Showbiz

IZNENAĐEN Nije znao da mu se bivša žena udaje!

Objavljeno: 20.08.2014 | 11:01Izvor: Kurir

Neće moći da prisustvuje svadbi

Đole Đogani, koji je 10 godina bio u braku sa Slađom Delibašić, umalo nije doživeo šok kad je saznao da mu se bivša supruga za osam dana po drugi put udaje, i to za 15 godina mlađeg pripadnika Žandarmerije Milana!

Frontmen grupe Đogani fantastiko odbijao je da poveruje da će se denserka uskoro zareći na večnu ljubav drugom muškarcu posle samo dva meseca zabavljanja, ali kad smo mu objasnili da je već zakazano crkveno venčanje u crkvi Ružici na Kalemegdanu, kao i svadbeno veselje u poznatom zemunskom restoranu, poželeo joj je sreću.

- Od tebe sad čujem da se Slađa udaje. Jel‘ to proverena informacija? Pre dva dana bio sam sa Silvijom i ništa mi nije rekla. Ako krije da se udaje i za to zna mali broj ljudi, otkud vi znate? Ne čujem se često s njom, već samo sa ćerkama, koje redovno viđam. Čuo sam da je našla nekog malog i da je u vezi mesec-dva. Ako me pozove na venčanje, neću moći da dođem jer 28. i 29. avgusta imam zakazane nastupe, ali poslaću joj buket cveća i poželeti joj svu sreću ovog sveta. Zar to nije divno?! Ne mogu da dajem pare u kovertama, moram da školujem decu. Marineli plaćam školu 2.000 evra godišnje, ne mogu još i drugima da dajem novac - rekao je Đole i dodao da se ne meša u pevačicin izbor muškaraca, ali da mu je važno da njen budući muž bude dobar prema njihovim ćerkama Silviji i Marineli.

- Nemam ništa protiv toga što joj je dečko mlađi 15 godina i što je policajac, to je njen izbor i njena stvar. Dobar odabir je sreća za moju decu jer će on sigurno živeti kod nje ili često dolaziti - poručio je Đogani.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u