Showbiz

IZJAVILA MU LJUBAV! LUNA ĐOGANI ŠOKIRALA PRIZNANJEM U KAKVOM JE ODNOSU SA OŽENJENIM UČESNIKOM!

Objavljeno: 10.09.2017 | 13:53Izvor: Puls

Od samog početka rijalitija "Zadruga" svi su primetili da su Luna Đogani i pevač Sloba Radanović izuzetno prisni.

Nakon što su se previše zbližili, ukućani su odmah počeli da komentarišu odnos blogerke Lune Đogani i Pinkove zvezde Slobe Radanovića, a bilo je i onih ukućana koji su smatrali da se Đoganijeva, iako je pevač oženjen, ipak zaljubila. Večeras se na vanrednom sastanku, kada su svi komentarisali jedni duge, ukazala prilika da i Luna prokomentariše Slobu i da svima objasni njihov odnos.

Luna Đogani i Sloba RadanovićLUNA ĐOGANI I SLOBA RADANOVIĆ • SCREENSHOT TV PINK / SCREENSHOT

- Dobro, ja ću sada da razjasnim neke stvari, pošto ovde nekome to očigledno nije jasno! Sloba je moj drug iz privatnog života. - objašnjavala je Luna.

Kada je Luna izgovorila ovu rečenicu, Anđela Veštica je dobacila: Drug drug, pa dete, pusti me ti toga! - na šta Luna nije obraćala pažnju, već je nastavila svoje izlaganje.

- Ja sam njegovoj ženi obećala, da ću sa njim da budem dobra i da ću da ga čuvam. Sloba je jedna od mojih omiljenih osoba u kući. Ja ću se boriti da vam dokažem da grešite, što pričate tako. Sloba je jedan mnogo dobar čovek! Najlepši muški glas koji sam u životu čula. Slobo JA TE VOLIM i pusti ti ove priče! - izjavila je blogerka, a Sloba je dodao:

- Luna je moja mezimica ovde, ja sam rekao i obećao svima da ću je čuvati i stvarno to mislim. To je devojka za kuću! - rekao je Sloba, a Anđela Veštica se ubacila sa: Za tvoju, za tvoju kuću! - a Sloba je još jednom podsetio stanare da je oženjen.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u