Showbiz

Izašla je u dugoj suknji, ORIO se studio dok je pevala pesmu Marije Šerifović, a onda se SKINULA nasred bine i napravila HAOS! (VIDEO)

Objavljeno: 24.04.2017 | 09:32Izvor: Telegraf.rs

Plavuša iz Živinica ponovo je napravila pometnju na sceni "Granda" i sa 7 glasova prošla u sledeći krug

Toliko se retko dešava da Jelena Karleuša na sva usta ishvali kandidate u “Zvezdama Granda”, da kada se zaista dogodi niko ne može da veruje svojim ušima!

Upravo to se desilo kada je na scenu izašla Nermina Mamanović iz Živinica.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Ona je prvo otpevala pesmu Marije Šerifović “Sama i nervozna”, i to toliko dobro da je dobila svih 7 glasova, dok joj je Marija udelila komplimente.

– Puno je kandidatkinja pevalo pesmu “Sama i nervozna”, i nebitno da l’ je lepa ili ružna, ali je teška pesma. Imajući u vidu sve te kandidatkinje koje su pokušavale da otpevaju tu pesmu, ti si je otpevala najbolje. Ti si tom zadatku odgovorila taman kako treba da ti verujemo i da ti ja dam glas – rekla je Marija.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Onda je na red došla Karleuša koja je bila oduševljena Nerminom – i njenim glasom i stasom!

– Tebe od finala ovog takmičenja deli samo jedna stvar – ti. Ako budeš pametno birala pesme, ako i dalje budeš tako dobro izgledala… Mislim da neću pogrešiti, mislim da si ti najbolji ženski vokal na ovom takmičenju. Pored brutalnog glasa jako si harizmatična i dobra si riba! Podsećaš na Selmu bajrami, ona je zver! Zver na sceni, zver kako peva… Topina! – rekla joj je Jelena dok su Nermini od zadovoljstva oči bile pune suza.

Pogledajte kako je ovo izgledalo (premotajte na 32:57 minut):

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u