Showbiz

IVAN KURTIĆ, POBEDNIK PINKOVIH ZVEZDA : Radio sam kao moler da bi prehranio porodicu!

Objavljeno: 28.06.2015 | 11:16Izvor: Telegraf.rs

- Bio mi je cilj da prođem dva-tri kruga, jer sam bio anonimac u ovom svetu - rekao je sjajni pevač iz Niša, koji je sinoć trijumfovao u muzičkom takmičenju televizije "Pink"

Pobednik prve sezone muzičkog šoua “Pinkove zvezde“, sjajni Ivan Kurtić zasluženo je posle deset meseci borbe odneo pobedu koju su mu doneli glasovi publike, a bio je i favorit većine žirija. Kao glavnu nagradu osvojio je snimanje albuma, na kojem će, kako saznajemo, učestvovati i neki članovi žirija.

Pobedu mu je prva čestitala Ceca Ražnatović, a voleo bi da snimi duet sa Harisom Džinovićem, jer mu je njegov stil pevanja najbliži. Iako supruga Aida i deca nisu bili uz njega u subotu u finalnoj večeri, Ivan je ispunio svoj životni san, a pobedu, kaže, nije očekivao.

– Bio mi je cilj da prođem dva-tri kruga, jer sam bio anonimac u ovom svetu. Ugovor i album mi puno znače, jer ću zahvaljujući tome napraviti neku karijeru. Nadam se da će ljudi to prihvatiti, a verujem da hoće, jer su kroz šou upoznali moje pevanje, i na kraju presudili – izjavio je 32-godišnji Ivan iz Niša.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Nije ljubitelj rijalitija i ne planira na tome graditi karijeru, a kada bi mogao snimiti duet sa nekim od učesnika, bilo bi to sa četvrtoplasiranim Milošem Radovanovićem.

ČESTITAMO: Finalista “Pinkovih zvezda” dobio ćerku! (FOTO) (VIDEO)

Budući da nema školovan glas i samo se godinu dana bavi pevanjem, a da je pre toga radio kaomoler i čuvar, Ivan smatra da je već do sada puno postigao.

– Imao sam za normalan život dok sam radio “obične” poslove. Nisam završio školu, ali sam sedam-osam godina radio kao moler u Srbiji i od toga sam živeo. Nadam se da ću sada moći da živim od pevanja – kaže miljenik publike, koji tokom finalne večeri nije pokazivao da ima tremu.

“POKIDAO” ZA ROĐENDAN: Slobodan je novi Sinan! (VIDEO)

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Zbog daljih obaveza planira da se preseli u Beograd sa porodicom, a iako je spreman da izađe iz anonime i ima brdo obožavateljki u narednom periodu, misli da će njegova supruga znati da se nosi sa tim. Mada, priznaje, noć sa Cecom mu ne bi oprostila.

Zanimljivo je da se Ivan Kurtić tri godine zaredom prijavljivao za “Zvezde Granda” i već na predaudicijama nije prošao. Ipak, njegov talenat su pre deset meseci prepoznali u “Pinkovim zvezdama”, a da sada dobije ponudu od “Granda”, kaže: – Ne bih je prihvatio.

– Pevao sam narodnu muziku, ali odrastao sam uz soul, hip-hop, r’n’b… Želeo bih da budem poputŠabana Bajramovića – završio je na kraju Ivan, koji se zbog pobede oseća kao da je dobio sedmicu na lotou.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Podsećamo, drugo mesto u “Pinkovim zvezdama” osvojio je Pavle Dejanić, dok je trećeplasiraniSlobodan Radanović.

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u