Showbiz

IMAO JE TEŽAK ŽIVOT Da li ga prepoznajete?

Objavljeno: 01.08.2014 | 19:25Izvor: Puls

Na kraju je uspeo da pobedi sve nevolje

Danas je jedan od najpoznatijih pop pevača koji bez problema napravi koncert u Kombank Areni, a nekada njegov život nije izgledao tako blistavo i sjajno.

Otac mu je bio vojni oficir, pa je tako pevač u mladosti često menjao prebivalište. Živeo je u Nikšiću, Igalu, Zadru da bi se kao tinejdžer ponovo vratio u Mostar. Tokom srednje škole vrlo brzo je postao poznat kao dobar imitator Kemala Montena. Prva pesmu koju mu je donela pažnju medija je bila “Moja Marija je drugačija” sa kojom je nastupao na festivalu “Prvi aplauz” koji se održavao u Banja Luci. Kada je izbio rat Željko je sedeo u svom stanu dok se napolju vodila borba. Rikošet je uleteo u njegov stan i pogodio ga u nogu. Posle puno nevolja uspeo je da sa ženom i ćerkom napusti Hercegovinu i preko Slovenije i Mađarske dospe do Srbije. Kada je došao u Srbiju živeo je u naselju Borča i počeo da peva po diskotekama i kafanama.

Sa 40 godina nastupajuči u elitnom klubu “Ambasador” upoznao je i biznismena koji je finansirao njegov prvi album na kome su radili Marina Tucaković i Aleksandar Futa Radulović. Danas, Željko Samardžić je miljenik dama i njjegove pesme osvajaju ženska srca.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u