Showbiz

I NJIH MUČI ŠVAJCARAC: Naši poznati rade bez odmora kako bi isplatili kredit za stan

Objavljeno: 03.05.2015 | 18:26Izvor: Telegraf.rs

Stambeni krediti muče i naše poznate koji se bore da dobiju što više angažmana kako bi vratili dug

Oni su odavno prestali da rade za slavu jer su upali u dužničko ropstvo zaduživši se za stambene kredite u švajcarskoj valuti.

Goca Tržan

Pevačica Goca Tržan ne krije da je očajna otkad je sa bivšim mužem podigla stambeni kredit za stan u Mirijevu. Kako njen bivši dragi nema stalna primanja ceo teret Goca nosi sama.

"Očekujem da država nešto preduzme tim povodom. U našoj zemlji je sve bitnije od njenih građana.  Ukoliko se nešto ne reši, ostaje mi samo da odem iz svog stana", ispričala je pevačica.

Nebojša Dugalić

Glumac Nebojša Dugalić ispričao je da planira da se iseli iz Srbije sa suprugom i njihovob petoro dece, jer nije u mogućnosti da kao glava porodice i njen jedini izdržavalac, vraća stambeni kredit.

"Ovo je ropstvo, osećam se poniženo uz još oko 100.000 obespravljenih ljudi. A samo smo hteli da deci obezbedimo elementarno pravo", rekao je Dugalić  nedavno na velikom protestu građana zaduženih u francima.

Foto: Marina LopičićFoto: Marina Lopičić

Ceca Kitić

Najbolja rukometašica sveta svih vremena Ceca Kitić zbog problema sa kreditom kaže da je obolela.

"Život mi se okrenuo naglavačke. Proradila mi je štitna žlezda jer sada plaćam skoro 60.000 a plaćala sam 35.000 dinara. Učlanila sam se u "Efektivu" i protestujem ne bi li nam država pomogla i onemogućila da nas banke pljačkaju", ispričala je ona.

Foto: Marina LopičićFoto: Marina Lopičić

Milorad Mandić Manda

Glumac i aktuelni upravnik pozorišta "Boško Buha" MIlorad  Mandić Manda kaže da njegova rata kredita zbog porasta kamate u švajcarskoj valuti danas iznosi duplo više nego ranije. Manda je stambeni krediti uzeo još pre 11 godina.

"Država ima i druge brige, ali nama su ovo najveće. Uz ratu kredita treba platiti još sto stvari, struju, infostan, telefon, kablovsku i sve ostalo. Banke nas pljačkaju sa enormno visokim kamatama i tome se mora stati na kraj. Jedino da radimo po četiri posla i da ne spavamo", rekao je Milorad Mandić uz opasku da zbog posla retko viđa sopstvenu decu.

Foto: Dado ĐilasFoto: Dado Đilas

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u