Showbiz

GOLUBOVIĆ NOĆ PROVEO SA JELENOM Kristijan k**še balerinu, ženu laže da je u karantinu!

Objavljeno: 27.11.2015 | 07:47Izvor: Alo!

Nakon što je zbog napada i pretnji Tamari Đurić i Radetu Laziću sa imanja u Lisoviću Kristijan Golubović izbačen, on je noć proveo u zagrljaju balerine Jelene Milošević, kojoj je u rijalitiju polomio nos. Za to vreme njegova supruga Ivana i ćerka ga čekaju u Kraljevu, dok ih on laže da je još uvek u karantinu.

Mi smo juče uslikali Miloševićevu kada je u jednom trenutku izašla iz kuće u kojoj se krije Golubović, a koja je u vlasništu njegove prijateljice Biljane Lukan, osumnjičene da je proneverila šest miliona evra. Vlasnica kuće u nekoliko navrata je izlazila da preti novinarima rečima da je ona Kristijan Golubović u ženskom rodu i tražila da ne otkrivamo gde se nalazi. Na sve to ona je pozvala i policiju kako bi se žalila da joj je ugrožena bezbednost, a nešto kasnije smo saznali i zašto dotična diže toliku prašinu, očigledno po nalogu bivšeg farmera.

 

Golubović ostao bez dinara

Zbog nasilja u rijalitiju, koje je zabranjeno ugovorom koji je potpisao pri ulasku na imanje, Kristijan Golubović neće dobiti ni dinar honorara. - Jedna od tačaka ugovora se odnosi na to da se, ukoliko dođe do fizičkog kontakta, učesnik automatski izbacuje i ujedno ostaje bez dotad zarađenog honorara - kaže naš izvor upućen u čitavu situaciju.

- Na Golubovićev mobilni telefon se javlja njegov drug Valentino, koji Ivani sve vreme govori kako Kristijan mora da bude još dva dana u karantinu i da zato ne može da ga čuje i vidi. On je uverava kako je njen suprug izolovan od strane Televizije “Pink” i da po ugovoru ne sme da napusti karantin u Beogradu. Tako mu ostavlja vremena da izgladi odnos sa balerinom pre nego što se vrati kući - kaže naš izvor koji je čuo jedan od razgovora između Ivane i farmerovog druga.

 

Jelena iz   skrovišta izašla  nasmejanaJelena iz skrovišta izašla nasmejana, Foto: Emil Čonkić


Za to vreme Golubović uživa u društvu Miloševićeve, koja će tu provesti i naredne dane, dok Kristijan ne odluči da ode u Kraljevo kod žene. Kako bi zaštitila ljubavno gnezdo ljubavnika iz rijalitija, Kristijanova drugarica je u jednom trenutku izašla sa crevom za vodu i polila medijske ekipe uz povike da će sve novinare ošišati na ćelavo. Što bi naš narod rekao - “S kim si, takav si”.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u