Showbiz

GOGA SPREMILA DRUGARICU ZA RIJALITI: Samo nemoj da biješ kao ja!

Objavljeno: 24.09.2017 | 14:01Izvor: Kurir

Sekulićeva savetovala MC Aleks da se prirodno ponaša u „Zadruzi“ i da se ni sa kim fizički ne obračunava kao što je to ona uradila na „Farmi“ s Tamarom Ðurić.

Goga Sekulić nedavno je zbog poslovnih obaveza iz Ciriha doputovala u Beograd bez supruga Uroša Domanovića, pa slobodno vreme koristi za kafenisanje s prijateljima.

FOTO: MARIJA DEJANOVIĆ

Paparaco Kurir Starsa zatekao je pevačicu u bašti jednog kafića u Strahinjića Bana kako ćaska s drugaricom. Kako saznajemo, devojka koja je sedela s Gogom jeste njena koleginica iz Banjaluke Sandra Bajić, poznatija kao MC Aleks, s kojom ima duetsku pesmu i koja će ući u „Zadrugu“. To je zapravo i bio povod njihovog susreta. Goga, koja već ima rijaliti iskustvo jer je bila na „Farmi, savetovala je mlađu koleginicu kako treba da se ponaša i šta nipošto ne sme da radi. Naglasila joj je da ne sme da ponovi njenu grešku kad je tukla Tamaru Ðurić, zbog čega je diskvalifikovana.

FOTO: PRINTSCREEN

- Budi prirodna i normalna. Nemoj da se foliraš i glumiš ludilo jer nisi takva. Ne dozvoli da te neko isprovocira. Nikako ne smeš da se biješ kao ja! Pokušaj da se iskontrolišeš, ali nemoj da dozvoliš da te neko gazi. Imaš moju podršku - govorila je Sekulićeva Bosanki.

PREBILA TAMARU

Goga Sekulić je pre dve godine na „Farmi“ prebila Tamaru Ðurić, zbog čega je diskvalifikovana iz takmičenja. Klaberka je pevačicu u jednom trenutku nazvala pacovom, pa ju je ova gađala tanjirom. Nakon toga usledila je tuča. Goga je šutnula Tamaru u grudi. Iako je Sekulićeva na imanje u Lisoviću dovedena nakratko kako bi pravila zvrčke, na početku nije pronašla zajednički jezik s klaberkom. Tamara ju je provocirala više puta, a Goga ju je upozoravala da će, ukoliko se ne smiri, biti prinuđena da preduzme silu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u