Showbiz

GO GO IGRAČICA UBEĐENA DA JE PEVAČICA GEJ! Jelena Krunić: Milica Pavlović je LEZBIJKA!

Objavljeno: 19.01.2017 | 22:42Izvor: medio.rs

Go-go igračica Jelena Krunić kaže da je Milica Pavlović lezbijka!

Folk pevačica je nedavno pravila žurku, pa je od nekadašnje farmerke zatražila da joj pošalje nekoliko provokativnih devojka koje ne bi imale ništa protiv da ih pipkaju druge žene.

Za mladu "zvezdu Granda" često se spekulisalo da je naklonjena istom polu, ali niko do sada javno o tome nije govorio.

Slobodnijeg duha

Jelena je za Informer objasnila kako je provalila da je "seksi sinjorita" lezbijka.- Što se Milice tiče, samo ću reći: "Gej je okej." Donedavno sam držala agenciju za go-go igračice. Jednog dana me je pozvala jedna devojka u ime Milice Pavlović i pitala me da li može preko mene da angažuje nekoliko devojaka za privatnu proslavu - priča tetovirana igračica.

Ona dodaje da je mlada "zvezda Granda" imala posebne zahteve.

- Pitala sam o kakvoj privatnoj proslavi se radi, jer sam vrlo obazriva kad su takve stvari u pitanju pošto želim da moje igračice budu bezbedne. Devojka koja je pregovarala u Miličino ime mi je rekla da devojke treba da budu malo slobodnije. To podrazumeva da đuskaju provokativnije, maze se sa gostima, skidaju se, ali naravno bez prelaženja nekih granica - objasnila nam je Krunićeva.

Bivša učesnica Farme ističe da je Milica organizovala ovu žurku zatvorenog tipa samo za žene.

- Kako bi me uverila da će moje igračice biti bezbedne na toj tezgi, ta žena mi je objasnila da će na proslavi biti samo devojke, bez ijednog muškarca. Tad sam zaključila da je Milica verovatno naklonjena istom polu, jer sam ranije slušala o tim žurkama i znam šta se tamo radi - priča Jelena.

Odbile tezgu

Uprkos svemu, ona ipak nije želela da pošalje svoje devojke na Miličinu zabavu.

- Moje igračice nisu htele da idu jer nisu u tom fazonu da ih neko pipka i da se skidaju. Ima onih koje pristanu na to zbog novca i ne osuđujem ih - kaže go-go plesačica.

Pavlovićeva se nije mnogo uzbudila kad smo joj preneli Jelenine reči.

- Strašno ste me nasmejali takvim budalaštinama - poručila je kratko Milica.

Milica: Tražim pravu ženu za sebe

informer

Milica Pavlović je izjavila da u 2017. godini želi da pronađe pravu devojku jer je muškarci ne muvaju.
- Muškarci mi ne prilaze, sama sam. Plaše se da priđu ostvarenim ženama kako ne bi bili odbijeni. Zbog toga sam počela da tražim pravu ženu za sebe. Udate žene mi se udvaraju, ali ne bih nikome da pravim problem u braku. Čekam neku slobodnu - rekla je pevačica.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u