Showbiz

Gde vam je karakter?! Ostavili su ga kao bebu, njegova priča u Talentu je rasplakala Srbiju, a sada je roditeljima posvetio SUROVU pesmu! (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.2017 | 21:42Izvor: Telegraf.rs

Dejan Ketić je u takmičenju "Ja imam talenat" rasplakao i žiri i gledaoce svojom teškom životnom pričom, a sada je objavio pesmu "Bez majke i oca"

Takmičar muzičkog šou programa “Ja imam talenat“, momak imena Dejan Ketić, svojom je teškom i tužnom životnom pričom početkom godine rasplakao sve u studiju i ganuo celu Srbiju.

Dejan ne poznaje svoje roditelje, budući da su ga kao malog ostavili i dali u dom, a svojom je pričom i nastupom tada rasplakao Rastu, Anu, Danicu i doslovno rastužio sve gledaoce. Nepunih mesec dana kasnije, rešio je da ode korak dalje i pokaže se na drugačiji način, pa je roditeljima posvetio pesmu “Bez majke i oca“, koja nema nimalo prijatan tekst…

Printskrin: TV Pink

Printskrin: TV Pink

- Hodate ulicom uzdignute glave, dete nije važno, važne su pare… Bravo, roditelji, aplauz vam šaljem, živeo 20 godina bez vas, živeću i dalje… – samo su neki od stihova koje je napisao i otpevao Dejan prisećajući se teških momenata u životu.

Pesma je objavljena na Jutjubu, a verujemo da ni posle ovoga Dejan nikoga neće ostaviti ravnodušnim…

Printskrin: Youtube/Bladde production

Printskrin: Youtube/Bladde production

Poslušajte:

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u