Showbiz

GAĐALA SAM GA MARKAMA, A ON MI JE ISPUNJAVAO ŽELJE: Vesna Rivas otkrila kako je maltretirala Acu Lukasa!

Objavljeno: 29.03.2017 | 13:26Izvor: Telegraf.rs

Vesna Rivas navodno je, na samom početku Lukasove karijere, bila u društvu žestokih momaka i često posećivala splav "Lukas", po kojem je Aca i dobio nadimak

 

 

Učesnica “Parova” Vesna Rivas navodno je otkrila kako je ponižavala kolegu Acu Lukasa na samom početku njegove karijere, u vreme kada je popularni folker pevao na splavovima još pod punim imenom i prezimenom, kao Aleksandar Vuksanović.

Vesna se, kako tvrdi, provodila u društvu žestokih momaka i bila je čest gost na splavu “Lukas”, na kojem se Aca i proslavio, pa mu je redovno ostavljala pozamašni bakšiš.

– Aca je tada počeo da se pojavljuje na splavu “Lukas”. Tog istog Lukasa sam, kada zatvorim moje butike, izlazila da slušam i na njegovim svirkama sam pravila aviončiće od 50 i 100 nemačkih maraka. Gađala bih ga da mi peva ono što ja želim – rekla je Rivasova.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Inače, ovu priču ispričala je Vesna na televiziji “Happy”, kada joj je Vendi prigovorila kako je sebi dala nadimak Rivas po uzoru na Lukasa, da bi joj to donelo sreću i slavu.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

– Moj nadimak nastao je mnogo pre nego što je Aca Lukas uopšte postojao. Vesna Rivas je svoju prvu firmu ili prvi lokal registrovala u decembru ’88. godine u opštini Novi Beograd, nazvanu po Toniju Rivasu, francuskom antikologu. Aca Lukas je na splavu “Lukas” počeo da peva devedesetih godina, kada je moja firma već uveliko postojala. Lanac butika “Rivas” postoji mnogo pre Lukasa – tvrdila je Vesna nekoliko puta.

Printskrin: TV Happy

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u