Showbiz

FRANCUZI ZGROŽENI ZADRUGOM: EVO KAKO TAMOŠNJI MEDIJI PIŠU O SLUČAJU ŽARKA STOJANOVIĆA!

Objavljeno: 12.10.2017 | 20:23Izvor: Puls

Prošle godine su francuski mediji brujali o rijaliti šou programu "Parovi" u više navrata, a povod su uglavnom bile učesnice sumnjivog morala i nasilje nad ženama koje je emitovano u programu uživo. Francuzi su se zgražavali onim što Srbi vole da gledaju, a članak o celoj ovoj temi je objavio čak i prestižni magazin "Vogue".

Naravno, pažnja ove zemlje ka spomenutom rijalitiju je bila produkt toga što je Željko Stojanović bio učesnik istog, a kako su on i njegov brat Žarko velike rijaliti zvezde u Francuskoj, cela stvar je dobila na značaju.

Žarko i Željko StojanovićŽARKO I ŽELJKO STOJANOVIĆ • MITAR MITROVIĆ / RAS SRBIJA

Nakon incidenta koji je nastao oko nedavnog izbacivanja Žarka Stojanovića iz "Zadruge", ponovo su se oglasili francuski mediji, koji su podsetili javnost da se isti scenario ponavlja godinu dana kasnije, te da drugi brat blizanac proživljava sudbinu prvog koji je takođe bio zatočen u rijalitiju protiv svoje volje.

U jednom od objavljenih tekstova se navodi to da je Stojanović takođe maltretiran fizički i psihički mesec dana u "Zadruzi", a da je situacija eskalirala kada je izrazio želju da napusti rijaliti, ali mu to produkcija nije dozvolila.

Žarko StojanovićŽARKO STOJANOVIĆ • FACEBOOK SCREENSHOT / FACEBOOK

"Žarko je izašao kao kralj" - zaključuje se u završnici teksta.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u