Showbiz

(FOTO) SKANDAL NA PROSLAVI KOD ŠABANA! Đanijeva supruga nasrnula na devojku koja se udvarala njenom mužu!

Objavljeno: 21.02.2017 | 20:38Izvor: medio.rs

Slađana Trajković, supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija, poznata je po jakom temperamentu i zaštitničkom stavu prema svom popularnom suprugu

Slađa je na nedavno održanoj proslavi kod Đanijevog kolege Šabana Šaulića fizički nasrnula na devojku koja se udvarala njenom mužu, piše "Srpski telegraf". Te navode je i sama potvrdila.

Ona je cele večeri gledala kako joj nepoznata devojka zavodi muža, zbog čega je na kraju rešila da reaguje.

- Slađa i Đani su došli na proslavu kasnije, a među poslednjima su je napustili. Cele večeri su se veselili i pričali sa prijateljima, a dok je Slađa ćaskala sa drugim gostima, jedna devojka sela je pored Đanija i počela da mu se nabacuje. Prvo ga je pipkala, grlila i smejala se na sve što kaže, a onda je pokušala da mu sedne u krilo. Slađa je to videla i tada joj je prekipelo. Skočila je na nju da se fizički obračunaju, bilo je čupavo, ali su ih na kraju prisutni razdvojili - rekao je neimenovani izvor za "Srpski telegraf".

Ipak, njegov opis je daleko blaži od opisa temperamentne Trajkovićeve.

- Pa šta da vam kažem, ja sam to već i zaboravila. Umem ja tako da dohvatim šaka one koji misle da mogu da rade šta hoće. Fino se ona provela sa mnom, bilo joj je baš ludo i zanimljivo. Nabacivala se i radila šta je radila, a kad je krenula da mu sedne u krilo, gađala sam je pikavcem pravo u metu, u glavu! Da sam htela da ciljam, ne bih tako dobro naciljala - rekla je Slađa bez dlake na jeziku i nastavila:

- Onda sam je uhvatila za ruku, onako lepo, suptilno, i posle toga je bila mnogo fina i pristojna. Doduše, to je bilo već pred zoru, ne znam ni kako je to neko video - opisala je Đanijeva žena događaj.

Slađa dodaje da nema problema da se fizički obračuna kada neko dira njenog supruga.

- Nemam ja uopšte problem sa tim da nekog zavalim u glavu. Pa što ne bih reagovala kada neko to traži? Nije mi prvi put niti je onda prva koja je to pokušala - zaključila je Slađana Trajković.

INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u