Showbiz

(FOTO) PRETUČENA DUNJA ILIĆ SE OGLASILA: Otkrila zbog čega je dobila batine u Prištini!

Objavljeno: 30.06.2016 | 22:26Izvor: Kurir

Pevačica Dunja Ilić jutros je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila uznemiravajuće fotografije na kojima je krvava i raščupana. Dunja je napadnuta i prebijena u Prištini gde trebutno živi, a pevačica se oglasila prvi put nakon batina.

"Inače,dogodilo se u Pr... U društvu zbog nekih mojih ličnih stavova koji nekome nisu odgovarali... I da... Bilo čija vera nema veze sa ovim", napisala je pevačica i dodala:

"I hajde bar me danas poŠtedite tih gluposti "navijala za Albaniju", tako joj i treba itd. Hvala Bogu pa ćete uskoro čuti istinu o tome. Moja veroispovest moja stvar. Objasnila sam kako je došlo do ovoga. Unapred se izvinjavam što neću stići svima da odgovorim. A o ovima ku.vala se po Kosovu, nista više osim da sam ja ovde imala dve duge veze. P.S. Ako vama one slike liče na selfi, a ne upozorenje onda se zapitajte", napisala je Dunja. Izrevolitirana komentarima koji se našli na mrežama, Ilićeva je nakon četri sata napisala još jedan status.

"Aj sad ukratko i poslednji put! Najviše su me zabolele uvrede mojih! Zbog toga što sam branila Srbiju su i nastali ovi "selfiji"! Izjava navijala sam za državu u kojoj živim nije moja! Snimke slavlja je postavljao moj prijatelj! Dok vi sedite i s.rete po meni, ja sam noćas braneći vas dobila batine! Uskoro će sve izaći na videlo a onda ćete reći izvini ako ste ljudi!!!A ja sanirana, spakovana i nikada jača!

Napadate me za veru! To je privatna stvar a najveći paradoks što na kraju ja muslimanka ispadoh veća Srpkinja od mnogih ovde! O tome da je nasilje nad ženom privatna stvar neću ni komentarisati!!! Svaka žena koja je žrtva nasilja treba da progovori!"

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u