Showbiz

(FOTO) PEVAČ SE PRAVI VAŽAN PO BAOŠIĆIMA! Miloš Bojanić za katamaran dao 20.000 EVRA!

Objavljeno: 30.07.2016 | 20:02Izvor: medio.rs

Miloš Bojanić iskeširao pravo bogatstvo da bi prvi u Crnoj Gori provozao famozni katamaran

Miloš Bojanić je iskeširao 20.000 evra za brod i tako postao glavna atrakcija u Baošićima u Crnoj Gori. Folk pevač je veliki ljubitelj brodova pa nije štedeo para za popularni katamaran, sa kojim se sada ponosno šepuri po primorju.

To sam uvezao iz Amerike. Niko nema takav brod ovde
Miloš Bojanić

Ribar u duši

Pobednik "Farme 2" otkrio nam je da je ovo plovilo platio čitavo bogatstvo, ali da mu nije žao. Kako sam kaže, jedini je čovek na ovim prostorima koji ima ovakvu barku.

- Splav sam uvezao iz Amerike. Niko nema takav brod ovde. Potpuno je drugačiji od svih drugih plovila koje možete videti na primorju - pohvalio nam se Miloš u jednom dahu i dodao da je on veliki ljubitelj morskih dubina:

Žarko Radovančev

- Mnogo volim da ribarim. Sa novim splavom ću moću da se vozim gde hoću i zbog toga mi dosta znači ovo što sam dopremio u Crnu Goru.

3 meseca Miloš Bojanić svakog leta provodi u Baošićima

Žena prima goste

Bojanić svako leto provodi u Baošićima, gde je početkom devedesetih kupio veliku kuću. Pored toga što uživa u svojoj vili, poznati pevač se bavi i turizmom - izdaje apartmane.

Žarko Radovančev

- U svojoj letnjoj rezidenciji provedem tri meseca. Znaju me ovde svi meštani, pa mi uvek bude zanimljivo. Ranije su nam prijatelji dolazili u kuću, ali poslednjih godina se dosta bavimo turizmom. Moja žena Branka je zadužena za goste koji odsedaju u našoj kući. Ja volim da ribarim sa prijateljima i zbog toga mi je važno da imamo dobar brod. Volim da budem s porodicom, ali pecanje je moj hobi i zato mi ovaj katamaran mnogo znači - priznaje Miloš.

Pola estrade je letovalo kod mene

Žarko Radovančev

U kući Miloša Bojanića u Baošićima često su letovale brojne poznate face. Folk pevač je u svom domu ugostio Lepu Brenu, Sašu Popovića, Viki Miljković, Gocu Božinovsku...
- Lepo smo se družili i odlično provodili, tako da me divne uspomene vezuju za to vreme. Sada imam puno turista, pa moji prijatelji ne bi imali potreban mir - rekao je Bojanić.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u