Showbiz

(FOTO) OVAJDILE SE OD RIJALITIJA: Bivše zvezde se uhlebile na Hepiju!

Objavljeno: 24.07.2016 | 22:50Izvor: medio.rs

Vesna Rivas, Ružica Veljković i Anđela Lakićević posle "Parova" zaposlile su se na televiziji kao voditeljke... Prijavljene su, teče im staž, imaju radno vreme i redovnu platu

Bivše rijaliti zvezde napokon su našle stalni posao! Učesnice "Parova" Vesna Rivas, Ružica Veljković i Anđela Lakićević zaposlile su se na Hepi televiziji. One će tako konačno imati radni staž, zdravstvenu knjižicu, ali i radno vreme koje će morati da poštuju.

Volela bih da u narednim godinama zasnujem porodicu, a preduslov za to je svakako siguran i plaćen posao
Anđela Lakićević

Pevačice Vesna i Ružica su postale voditeljke "Maldiva", dok je glumica Anđela smenila Ivanu Savić i Bojanu Ristivojević u emisiji "Provodadžija". Bivše takmičarke poznatog rijalitija brzo su naučile šta znači košuljica emisije, montaža, u koju kameru bi trebalo da gledaju i sve ostale cake koje se koriste na televiziji.

I zaista, kako smo se i sami uverili, Vesna i Ružica ranom zorom stižu u Hepi televiziju. Odmah ulaze u šminkernicu kako bi bile lepe pred kamerama. Njih dve su potom popile kafu, a zatim proverile sa kamermanima i rediteljem sve detalje emisije.

informer

Pevačice ne kriju da su veoma srećne što napokon imaju pravi posao.

Tokom života sam uglavnom pevala. Imam iskustvo kao voditelj jer sam honorarno radila neke emisije, ali ovo mi je prvi stalni angažman. Već sam radila nešto malo pred kamerama, pa se dobro snalazim. Slušam šta mi urednici i reditelj govore, a uspela sam da se skontam i sa Ružicom - kaže pevačica, dok njena koleginica iz emisije dodaje:

- Ja sam se bavila pevanjem i manekenstvom i nikad nisam imala ozbiljan posao. Malo njih u Srbiji u mojim godinama radi za stalno. U početku mi je bilo čudno što moram da budem tačno na vreme na televiziji kako bih se pripremila za emisiju. Mislila sam da ću zbog učešća u "Parovima" lako da se snađem, jer sam mesecima bila pred kamerama. Ipak, to nije isto. Ima dosta detalja o kojima mora da se vodi računa.

informer

Pobednica poslednje sezone "Parova" priznaje da su joj mnogi rekli da nisu navikli da je vide tako ozbiljnu.

U početku mi je bilo čudno što moram da budem tačno na vreme na televiziji kako bih se pripremila za emisiju
Ružica Veljković

Trudim se da budem profesionalna. Nadam se da će ljudi početi ozbiljnije da me shvataju, a volela bih i da jednog dana imam autorsku emisiju. Drago mi je da sama zarađujem i da mogu da pomognem ljudima koje volim, pre svega roditeljima.

Anđela Lakićević, bivša devojka glumca Petra Strugara i verenica pčelara iz Kupinova Mikija Đuričića, tvrdi da se sjajno snašla u emisiji "Provodadžije".

Za sada sam snimila samo jednu emisiju, ali uskoro radimo dalje. Cela ekipa mi je pomogla da se snađem i to dobro odradim, jer je sve ovo za mene novo. Zadovoljna sam platom, ali ne bih o ciframa javno. Volela bih da u narednim godinama zasnujem porodicu, a preduslov za to je svakako siguran i plaćen posao - poručuje glumica.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u