Showbiz

(FOTO) NISU IMALI SREĆE U LJUBAVI: Ove poznate ličnosti imaju najviše propalih brakova

Objavljeno: 18.05.2017 | 18:18Izvor: medio.rs

Brojne poznate ličnosti tek što pronađu svoju srodnu dušu i pomisle da će trajati večno, dožive krah! Mnogi naši popularni pevači, glumci i sportisti okušali su sreću ulazeći iz braka u brak.

Svetlana Ceca Kitić (54)

Ceca Kitić, Foto Marina LopičićCeca Kitić, Foto Marina Lopičić

Čuvena rukometašica se razvodila čak pet puta! Od prvog supruga, fudbalera Blaže Sliškovića razvela se nakon četiri meseca braka. Drugi put se udala za kolegu Dragana Dašića, od kog se razvela zato što je bila ljubomorna, a s kojim ima sina Nikolu. Ceci nije pomogla ni "treća sreća" pa se i od estradnog menadžera Gorana Bogunovića s kojim ima ćerku Maru rastala posle kraćeg vremena, a potom je on misteriozno nestao na putu za Budimpeštu. Četvrti rukometašicin suprug zvao se Zoran Kovačević Koča, koji je ubijen na kućnom pragu dve nedelje po rođenju njihove ćerke Aleksandre. Poslednji brak, sa pravnikom Milanom Magićem okončala je zbog loše komunikacije.

Katarina Kaja Ostojić (34)

Katarina Ostojić, Foto: PrintscreenKatarina Ostojić, Foto: Printscreen

Pevačica iza sebe ima dva propala braka. Sa 19 godina se udala za Nikolu Dragojlovića sa kojim ima ćerku Nikolinu. Uprkos tome, par se veoma brzo rastao, a Kaja se 2010. godine udala za košarkaša Uroša Duvnjaka. Ni taj brak nije potrajao, a Kaja već nekoliko godina užživa sa trećim suprugom, di-džejom Vitom Lućenteom Džunior Džekom.

Zorica Brunclik (61)

Zorica Brunclik, Foto Nebojša MandićZorica Brunclik, Foto Nebojša Mandić

Pre braka sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom ružičasta pevačica je bila u bračnim zajednicama sa dva muškarca. Dok je gradila muzičku karijeru, prvi put se udala za kolegu iz orkestra u inat njegovoj majci i rodila sina Đorđa. Tadašnji partner brzo je napustio nju i dete, pa je folkerka nekoliko godina kasnije uplovila u drugi brak, iz kog ima ćerku Miljanu. Međutim ni taj brak nije potrajao pa je Zorica sreću našla tek pored magistra harmonike, Kemiša!

Zlata Petrović (54)

Zlata Petrović, foto: Damir DervišagićZlata Petrović, foto: Damir Dervišagić

Ljubavni život ove pevačice medijima je uvek bio interesantan. Roditelji su je udali na silu kada je imala samo 14 godina, ali je Zlata dve godine nakon toga napustila muža i udala se za Hasana Dudića sa kojim ima sina Mikija. Nakon što se razvela od Hasana, Zlata je sreću pokušala da nađe pored Zorana Pejovića Peje sa kojim ima sina Jovana, ali ni taj brak nije potrajao.

Nataša Bekvalac (36)

Nataša Bekvalac, foto Dragan KadićNataša Bekvalac, foto Dragan Kadić

Novosadska barbika na ludi kamen je prvi put stala sa vaterpolistom Danilom Dačom Ikodinovićem sa kojim ima ćerku Hanu. Posle propale zajednice, Nataša je imala nekoliko veza, a pred matičara je ponovo stala sa Ljubom Jovanovićem, od kog se nedavno razvela. Sada je u srećnoj vezi Lukom Lazukićem, sa kojim takođe želi da okuša treću bračnu sreću.

Slađa Delibašić (48)

Slađa Delibašić, foto printskrinSlađa Delibašić, foto printskrin

Bivša pevačica grupe Đogani Fantastiko udala se za Đoleta Đoganija kada je imala 19 godina. U tom braku ona je rodila dve ćerke, Silviju i Marinelu, a razvod popularnog para bio je pravi šok za njihove fanove. Nakon toga, Slađa je upoznala žandarma Milana Pejovića s kojim je ubrzo stala na ludi kamen. Ipak, ni ovaj brak nije potrajao pa se pevačica ubrzo razvela.

Izvor:Stars


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u