Showbiz

(FOTO) GRMELO JE NA ESTRADI: Velika prijateljstva poznatih koja su pukla i završila se tučom, svađom i najgorim uvredama!

Objavljeno: 25.07.2017 | 20:22Izvor: Kurir

Srpska javna scena može da se pohvali brojnim prijateljstvima. Neka od njih traju i po nekoliko decenija, neka su prerasla u kumstva, a neka su završena svađama koje traju i danas.

Razlozi su različiti. Od muškaraca koji su posvađali dve žene, preko nerazjašnjenih sitnica, do propalih ljubavi kao okidača kraja druženja. Kako bilo, oni više zajedno ne piju pića i ne posaćuju jedni druge. O kome je reč- pogledajte u galeriji.

Tanja Savić i Slavica Ćukteraš
Njih dve bile su dobre drugarice kada su završile takmičenje u Zvezdama Granda. Prijateljstvo je trajalo nekoliko godina, ali je navodno puklo zbog toga što su se sporečkale oko jednog muškarca. Trebalo je i da se okume, ali do toga nije došlo. Danas, tvrde da su ok odnosima, ali ništa više od toga jer su im se životni putevi u potpunosti razišli.

FOTO: DRAGAN KADIĆ

Jelena Karleuša i Dara Bubamara
Nekada velike prijateljice od ljubavi stigle su do suda. Niko ne zna šta je bilo glavni pokretač sukoba ove dve pevačice. Dara je Jelenu navodno nazvala kiklopom, trandžom i nakazom pa ju je zato Karleuša tužila. Pre nekoliko godina Jelena se pitala zašto njenu nekadašnju prijateljicu svi zovu Dara kad je njeno pravo ime Radojka. U poslednje vreme, jedna drugoj su u nekoliko navrata uputile i komplimente pa je možda i pitanje vremena kada će se pomiriti.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Miroslav Ilić i Lepa Brena
Sukob između dvoje umetnika traje godinama. Iako su svojevremeno snimili duet i danas imaju i te kako popularnu pesmu, sporečkali su se, navodno zbog Miroslavljevih postupaka i odluka u životu. Od kada je počela sa radom Grand produkcija Miroslav nije želeo, iz sebi znanih razloga da bude deo te muzičke kuće. Kasnije je Brena u potpunosti podržala Mirjanu Antonović koja tvrdi da sa Miroslavom ima sina Devina kojeg popularni pevač i dalje ne priznaje.

FOTO: MARINA LOPIČIĆ

Emina Jahović i Nataša Bekvalac
Njih dve su kratko bile jako dobre drugarice, a čak su i sarađivale i snimile duet "Gospodine". Pesmu su samo jednom otpevale zajedno i to u jednoj emisiji, a nakon toga prijateljstvo je puklo pa sada, kako neki tvrde, se ne javljaju jedna drugoj kada se vide.

FOTO: STEFAN JOKIĆ

Miloš Bojanić i Zorica Brunclik
Njih dvoje su svoj sukob započeli tokom učešća u rijaliti šouu "Farma". Pale su najrazličitije uvrede sa obe strane. Nakon toga su isplivavali detalji iz njihovih života, a ovaj sukob je svoj epilog dobio i na sudu.

FOTO: ALEKSANDRA JOVANOVIĆ CILE

Indi i Mina Kostić
Svađa je započela pre nekoliko godina na Grand festivalu i to zbog muškarca. Još jednom je predstavnik jačeg pola uticao na prijateljstvo dveju pevačica. Tada su se čak i potukle, a o tom skandalu se dugo pričalo. Od tada više ne razgovaraju.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac
Njihov sukob je eskalirao u Zvezdama Granda. Dok su jedni nagađali da su se oni potukli na snimanju, drugi su govorili da je samo reč o verbalnom sukobu. Neistomišljenici na delu i očigledno kraj prijateljstva. Do kraja žiriranja u tom šouu nisu govorili, a stavili su tačku i na komunikaciju u pravom životu. Nekada su sarađivali na Šabanovim pesmama, ali to je bilo nekad.

FOTO: PRINTSKRIN


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u